A Bosszúállók: Végjáték volt Brie Larson első filmje Marvel Kapitány szerepében

2019. április 10. - Marvel Magyarország

A szólófilmje csak ezt követően került terítékre.

thor-brie.jpg

Heteken belül végre bemutatják a Marvel Moziverzum 22. felvonását, ahol a már jól ismert hősök mellett a márciusi szólófilmjében színre lépett Marvel Kapitány is tiszteletét teszi Brie Larson megformálásában. Néhány képkocka erejéig a karakter látható volt a Bosszúállók: Végjáték három hete kiadásra került hivatalos előzetesében, és ahogy az általában lenni szokott, egyesek értetlenül álltak a megjelenésén eszközölt változtatások előtt, mint például a saját filmjéhez képest erőteljesebbnek ható sminkelés. A rendezőpáros ezekre reflektálva elárult néhány érdekes információt: 

A fenti gondolatmenetét bővebben kifejtve a rendező elmondta, miszerint ő és Anthony általában tesznek néhány javaslatot a színészeknek karaktereik megjelenését illetően, a részleteket azonban már nem szabják meg. Példának okáért, ha Russoék felvetik Chris Evans számára, hogy növesszen szakállat, Evans dönt róla, milyen hosszú legyen; vagy ha azt mondják, hogy Fekete Özvegynek új frizurája lesz az eltelt idő révén, Scarlett Johansson mondhatja meg, pontosan milyet is szeretne. „Döntéshozatalra biztatjuk őket, hiszen szükség van rá, hogy kényelmesen érezzék magukat a saját bőrükben, mikor eljátsszák ezeket a figurákat.”

A Végjáték sajtótájékoztatóján egyébként Larson maga is megerősítette, hogy a Bosszúállókhoz még az Anna Boden és Ryan Fleck vezetésével készült Marvel Kapitányt megelőzően rögzítette jeleneteit: „A Végjáték mindig is az egyik személyes kedvencem marad, elvégre ez volt az első alkalom, mikor életre kelthettem Marvel Kapitányt. Először ezt vettük fel, forgatókönyvek hiányában [akkoriban még a Marvel Kapitány forgatókönyve sem állt rendelkezésére - a szerk.] viszont igazi kihívást jelentett kiismerni ezt a karaktert, és legendák előtt játszanom.”

Április 25-én kiderül, ez mekkora sikerrel történt meg, ugyanis ekkor mutatják be a hazai mozik a Bosszúállók: Végjátékot.

(forrás: io9)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6714752105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása