Ezért jelentett nehézséget Marvel Kapitány a Bosszúállók: Végjáték rendezőinek

2019. február 08. - Marvel Magyarország

Volt egy bizonyos kérdés, amire megoldást kellett találni.

marvel-kapitany-cikk-fokep-8.jpg

Noha a Brie Larson által megformált Carol Danvers bemutatkozására még mindig várnunk kell egy hónapot, majd újabb kettőt, mielőtt a karakter visszatér a Bosszúállók: Végjáték egyik szereplőjeként, de azzal már most is tisztában vagyunk korábbi nyilatkozatok alapján, hogy ő a Marvel Moziverzum egyik legnagyobb hatalommal bíró figurája. Pontosan ez a tény jelentett kisebb mértékű kihívást a Végjáték rendezőpárosának, amiről hosszabban beszéltek egy friss interjúban:

„Aggodalmunk állandó forrását képezik a nagy erejű karakterek, hiszen a közönség azért tud olyan könnyedén azonosulni ezekkel a hősökkel, mert emberiek és képesek hibázni” – kezdte az egyik rendező, Joe Russo. „Ez az oka annak is, amiért annyira szeretünk dolgozni Amerika Kapitánnyal: a korlátozottsága, és hogy a szívében rejlik a szuperereje. Szóval mindnyájan tisztában voltunk a kockázatával, hogy egy ilyen nagy hatalmú karakter is rendelkezésünkre áll, de mivel szeretjük az érzékeny történetmesélést, találtunk rá egy átgondolt megoldást.”

Anthony Russo hasonlóan érdekes gondolatokat fűzött a témához: „Mint történetmesélők, ez őszintén lázba hozott minket. Mikor ekkora erejű karaktereid vannak, sokkal keményebben kell dolgoznod, hogy megtaláld a sebezhetőségüket és komplexitásukat. Ha a tét óriási, a karaktereid is sebezhetőek, és mikor rájössz, hogy ez milyen nagyszerű drámát eredményezne, kérdés nélkül elindulsz ebbe az irányba.”

A Marvel Kapitány előzetesei már pedzegették, hogy van egy-két meglepetés a címszereplő karakter tarsolyában, aki bizonyára hasznos szövetségese lesz a Bosszúállóknak a Thanos ellen vívott hadjáratuk során. Szerencsére már nem kell sokat várni, hogy megismerhessük, az önálló alkotás ugyanis március 7-én debütál a magyarországi mozikban.

(forrás: CinemaBlend)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6814614186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása