James McAvoy szerint a Marvel valami egészen újat fog kezdeni az X-Mennel

2019. február 02. - Marvel Magyarország

A színész bizakodva áll az X-Men jövője előtt.

21eaa503e935b1abbe4ae760668c78a6.jpg

A Sötét Főnix és a néhány hete mozikba került Üveg sztárja, James McAvoy maga is úgy sejti, hogy a Fox tulajdonában lévő marveles karakterek (köztük az X-Men is) teljes újraindítást fognak kapni a Marvel Moziverzum részeként, miután hivatalosan egyesül a két stúdió a felvásárlást követően. Az MTV Newsnak adott nyilatkozatában kifejtette, hogy bár imádja Charles karakterét alakítani, de színészként nem csinálhatja újra és újra ugyanazt, talán ideje átadni a stafétát:

„A Marvel és a Disney nagyon okosak, és tökéletesen csinálták. Úgy néz ki, hogy valami nagy dologra készülnek az X-Mennel kapcsolatban, ami izgalmas, alig várom, hogy lássam. Vajon az X-ek be tudnak illeszkedni a Bosszúállók világába? Hiszen alapjaiban a Bosszúállók világáról beszélünk. Nem tudom.”

McAvoy, aki az X-Men: Az elsők óta négy filmben alakította Charles Xaviert, a mutánsjogi aktivistát és az X-Men telepatikus vezetőjét, rámutatott az egyesülés egyik legnagyobb problémájára: mutánsokat – embereket, akik az emberfeletti képességeket jelentő X-génnel születtek – próbálnak meg egy olyan történeti vonalba helyezni, ami Thorhoz és Amerika Kapitányhoz hasonló szupererejű és közimádatnak örvendő karaktereket szerepeltet.

„Az egyik gyönyörű dolog az X-Mennel kapcsolatban - és ez mindig előjön, mikor rajongókkal beszélek róla, ez az oka, amiért imádják -, hogy párhuzamot állít a gettósított emberekkel, az etnikai kisebbségekkel, a szexuális kisebbségekkel, bármilyen olyan személlyel, akitől fél a többségi társadalom. Lenyomják őket, gyakran a társadalom szélére kerülnek, ezt képviselik. Nem feltétlenül az a maroknyi hős, akiket félisténként fogad ez a Marvel Moziverzum.”

Amikor az ismételt szereplésről kérdezték, a színész csak ennyit válaszolt: „Hogy visszatérünk-e? Nem tudom. Már nincs szerződésünk, szóval nem kell. Nem tudom, lehet, hogy fel sem kérnek minket. De ha mégis, és valami érdekeset terveznek, úgy gondolom, igen, visszatérnénk, ha pedig nem, nos, remek tíz év volt.”

Kevin Feige, akinek elmondása szerint a stúdió a Fox beolvadásáig nem fog semmilyen X-Men projekten dolgozni, sosem állította, hogy rebootolnák a szériát, de a több száz új karakter megszerzésének lehetőségét nagyon izgalmasnak találja, és feltehetően nagyvonalú terveik vannak velük a későbbiekre.

(forrás: MTV News)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7614603602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása