Talán eldőlt a Fox készülő X-Men-filmjeinek sorsa

2019. január 13. - Marvel Magyarország

Lehetett számítani erre a lehetőségre.

deadpool2-set-06.jpg

Márciusban várhatóan megszületik a végleges megállapodás a Fox felvásárlásáról, ami többek között azt jelenti, hogy még több Marvel-karakter (köztük az X-Men és a Fantasztikus négyes) kerül a Marvel Studios fennhatósága alá, ez pedig lehetővé teszi Kevin Feige számára, hogy a jövőben velük is bővítse a Marvel Moziverzumot. Éppen emiatt már hosszú ideje levegőben lóg a Fox előkészületek alatt álló X-Men produkcióinak sorsa, de most talán megkaptuk a válaszokat.

A SuperBroMovies újságírója, Daniel Richtman forrásai szerint a Sötét Főnix lesz a központi X-Men-sorozat utolsó része, az Új mutánsok pedig minden tekintetben a Fox legutolsó X-Men-filmje, és az összes tervezett projektet törlik. Ebbe beletartozik a hosszú évek óta fejlesztés alatt álló, újonnan 2020-ra kitűzött Gambit-film Channing Tatum főszereplésével, Noah Hawley Doctor Doomja, a tavaly belengetett Ezüst Utazó, Kitty Pride és Multiple Man, valamint a Deadpool 2. által felvezetett X-Force, amit Drew Goddard írt és rendezett volna.

Talán a legfájóbb pont mind közül az X-Force lehet, azonban Richtman ezzel kapcsolatban nem volt teljesen biztos. Helyette Deadpool karakterének társalkotója, Rob Liefeld tweetje bizonyult árulkodónak, amelyben úgy fogalmazott, hogy a film „az egyesülés áldozatává vált”. Az egyetlen, amiben reménykedhetünk, hogy a Deadpool-franchise sikerességét figyelembe véve a Disney átmenti a karaktert, és még ha rebootra is kerül a sor, Ryan Reynolds visszatérhet a szerepbe.

A fentiek alapján a június 6-án érkező X-Men: Sötét Főnix és az augusztus 1-jére ígért Új mutánsok az utolsó két olyan Fox által készített mutánsmozi, amire lehetőségünk lesz jegyet váltani.

(forrás: Twitter)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4414559550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2019.01.14. 09:40:39

ki lesz Rozsi? csak ez számít a többi majdnem mindegy is.

jah, és deadpool tuti marad. annyi pénzt hozott nagyon hülye disnce lenne ha változtatnának bármin is.
süti beállítások módosítása