A Fekete Özvegy lehet a Marvel Studios első felnőtteknek szóló mozifilmje?

2019. január 13. - Marvel Magyarország

Egy pletyka szerint izgalmas váltást hozhat a film.

fekete-ozvegy-film-hir-fokep.jpg

Habár a Disney a családbarát keretek közé szorított szuperhősfilmekről ismert, és eddig nem is tett ez alól kivételt, egy friss jelentés szerint megvan az esélye, hogy a Scarlett Johansson főszereplésével készülő önálló Fekete Özvegy-film legyen a Marvel Studios első kifejezetten felnőtteknek szánt alkotása.

A That Hashtag Show újságírója, Charles Murphy írta meg, hogy amikor először tudomására jutott az előkészületek alatt álló mozifilm híre, egyúttal arról is hallott, hogy a stúdió fontolóra vette az R-besorolás kérdését. Elmondása szerint ezt ne vegyük megerősítésnek, de ne is érjen teljes meglepetésként, ha végül a Fekete Özvegy lesz a Marvel Moziverzum első magasabb korhatár-besorolású produkciója. Természetesen még korai lenne megmondani, hogy milyen irányba szeretnének elmenni a filmmel, de a címszereplő múltja valóban remek lehetőséget kínálna egy komolyabb hangvételű alkotáshoz: Várhatóan a Fekete Özvegy a Marvel Kapitányhoz hasonlóan egy előzmény lesz, amely bemutatja Natasha tevékenységét a szovjet fennhatóságú KGB soraiban, mielőtt a S.H.I.E.L.D.-hez került. 

Az R-besorolás már csak abból a szempontból is előnyös lenne, hogy a Disney fel tudja mérni a közönség igényeit, és a film bevételeit megvizsgálva tervezni a jövőben. A Fox felvásárlás kapcsán hónapokon belül megszületik a végleges megállapodás, így többek között Deadpool karaktere is a Marvel Studios fennhatósága alá kerül, aki sosem tudott igazán fröcsögő vér és káromkodások nélkül működni (erre jó példa a Deadpool 2. PG-13-ra vágott karácsonyi különkiadása, ami alig vonzott be nézőket decemberben). Amennyiben a Fekete Özvegy magasabb besorolást kap, az megalapozhat egy felnőttesebb vonalat a későbbiekre nézve.

Scarlett Johansson filmje jelen állás szerint február végén vagy március elején állhat kamerák elé, amit Cate Shortland fog rendezni. 

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr10014559602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása