BREAKING: Közös sorozatot kaphat Sólyom és a Tél Katonája

2018. október 31. - Marvel Magyarország

Középpontba kerülnek a Kapitány szövetségesei.

solyom-winter-soldier-sorozat-fokep_v2.jpg

Néhány hónappal ezelőtt írtunk róla először, hogy a Disney jövőre induló streaming szolgáltatásán szorosan a Marvel Moziverzum részét képező élőszereplős sorozatok is helyet kapnak, többek között egy-egy Loki (Tom Hiddleston) és Skarlát Boszorkány (Elizabeth Olsen) főszereplésével. Bár ezekről azóta sem érkezett semmilyen fejlemény, most egy vadonatúj miniszéria fejlesztését erősítették meg, amelyben Amerika Kapitány két társa, Sólyom és Bucky Barnes együtt osztoznának a képernyőn.

A Variety jelentése szerint ez az első a tervezett sorozatok közül, ami már forgatókönyvíróra talált az Empire és a Házasodik a család című produkciókhoz köthető Malcolm Spellman személyében. A mozifilmek költségvetésével vetekedő hat-nyolc részes projektet ellentétben az eddig bemutatásra került Marvel-sorozatokkal a Marvel Studios elnöke, Kevin Feige fogja közvetlenül felügyelni.

Egy másik értesülés a Skarlát Boszorkányra fókuszáló sorozathoz köthető, amiben állítólag a Paul Bettany által megformált Víziónak, valamint kettejük rendkívül különleges kapcsolatának egyaránt prominens szerepet akarnak szánni az alkotók. Ez nem lenne túl meglepő annak fényében, hogy a Bosszúállók: Végtelen háborúban is mennyire hangsúlyos volt a két karakter, ráadásul bőven van mit meríteni hozzájuk a képregények oldalairól.

Ahogy az eddigieket, úgy a Tél Katonájával és a Sólyommal érkező team-up szériát sem jelentette be hivatalosan a Marvel.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8614335551

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.11.05. 10:06:22

ezek szerint akkor nem lesz benne az Özvegy filmben Bucky?

Marvel Magyarország 2018.11.07. 18:42:02

@doggfather: Szerintem a kettő nem zárná ki egymást. Ha minden igaz, a Fekete Özvegy-film forgatását már jövő év elején elkezdhetik, ezek a sorozatok pedig még a fejlesztés meglehetősen korai szakaszában járnak - ráadásul egyiket sem erősítette meg hivatalosan a stúdió. Persze ugyanakkor az Özvegy szereplőgárdájáról - nyilván Scarlett Johanssont leszámítva - sincs semmilyen hír ezidáig, nem tudni, hogy bármelyik ismert karakter feltűnik-e. Bucky szereplését feltehetően meg tudnák oldani abszolút a sorozattól függetlenül.
süti beállítások módosítása