Képeken a címszereplő új jelmeze a Pókember: Idegenben forgatásán

2018. október 13. - Marvel Magyarország

A folytatásban ismét bővül Peter Parker ruhásszekrénye.

tuuofnba_o.jpg

Miután múlt héten először vehettük szemügyre a Jake Gyllenhaal által alakított Mysteriót a Pókember: Hazatérés folytatásának libereci munkálatain, a legfrissebb forgatási anyagokon a főhőst játszó Tom Hollandot és Zendayát sikerült lencsevégre kapni az európai felvételek végeztével ezúttal újra New York utcáin. 

A Bosszúállók cím nélküli negyedik részét követő első mozifilmként rengeteg titkolózás és kérdés övezi Jon Watts rendezését, azt azonban egy ideje lehet tudni, hogy Pókember megint új jelmezeket húz magára. A hetekkel ezelőtt közzétett, a karakter noir inkarnációját idéző tetőtől talpig fekete lopakodó felszerelés után a legfrissebb fotókon a klasszikus vörös és kék szerkó részben átdolgozott változata látható, amelyen a vörös szín feketével párosul.

Ez a színpáros több szempontból sem újdonság, lévén a dizájn erősen hajaz a képregényes Superior Spider-Manre, valamint már Alex Ross is hasonló, végül persze elvetett kosztümterveket készített Sam Raimi Pókemberéhez. A Marvel Studios egyik koncepciós művésze, Ryan Meinerding tavaly szintén megosztotta néhány felhasználatlan vázlatát a Pókember: Hazatérés kapcsán, köztük vörös-fekete jelmezzel. Nézzétek meg a Just Jared jóvoltából megjelent képeket galériába szedve: 

A Pókember: Idegenben 2019 nyarán debütál a mozikban, amiben visszatér még Jacob Batalon, Tony Revolori és Michael Keaton, illetve rajtuk kívül Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) is biztosan tiszteletüket teszik az egyre érdekesebbnek ígérkező produkcióban. 

(forrás: Just Jared)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114298127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása