Wilson Bethel játssza Célpontot a Daredevil 3. évadában

2018. október 06. - Marvel Magyarország

Újabb ikonikus karakter elevenedik meg a folytatásban.

daredevil-s3-celpont-hir.jpg

A hétvégén megrendezésre kerülő New York Comic-Conon természetesen a Daredevil vészesen közeledő harmadik évada is képviseltette magát. A rendezvényen levetítettek a közönségnek egy vadonatúj, Wilson Bethel (Szívek doktora) karakterére fókuszáló egyperces ízelítőt, amely megerősítette, hogy a színész a képregények egyik legnevesebb Fenegyerek ellenfelét, Célpontot fogja életre kelteni a folytatásban. 

Benjamin "Dex" Poindexter egy halálos pontossággal célzó, mentálisan megkérdőjelezhető FBI-ügynök, akit Wilson Fisk (Vincent D'Onofrio) arra használ fel, hogy tönkretegye Fenegyerek életét. Látszólag a sorozat rengeteget merít a karakter újvilági inkarnációjából, ahol Célpont a Vezér bérgyilkosa volt ugyanezen a polgári néven. A Marvel a fent említett kedvcsinálót online is közzétette Bethel főszereplésével, amit lentebb tudtok megtekinteni.

"Célpont az egyik legnagyszerűbb gonosztevő a képregények történetében" – mondta a sorozat panelján Erik Oleson showrunner. "A mi sztorinkban ez az ember a fény és a sötétség határán ingadozik, akit végül egy olyasvalaki, mint Wilson Fisk formál a jól ismert karakterré. Nagyon mélyen beleástuk magunkat, hogyan válik Dexből Célpont."

Nagy valószínűséggel a Daredevilben egy valamelyest újragondolt eredettörténetét láthatjuk majd a figurának, aki a tizenhárom részes szezon során ezek szerint azzá a hidegvérű gyilkossá válik, aki a füzetek hasábjain annyiszor megnehezítette már Matt Murdock dolgát. A teljes harmadik évad október 19-én debütál a Netflix kínálatában.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5914285975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.10.08. 09:59:43

az előzetes alapján igen igen jól fogja játszani!
süti beállítások módosítása