Egy női karakterekre fókuszáló Marvel-sorozat is készül

2018. szeptember 20. - Marvel Magyarország

A Wonder Woman forgatókönyvírójának közreműködésével.

women_in_cosplay_a-force.jpg

A nagy fogás című krimisorozat showrunnere és a tavaly debütált Wonder Woman forgatókönyvírója, Allan Heinberg felel egy jelenleg cím nélküli Marvel-sorozat forgatókönyvéért, amit "A S.H.I.E.L.D. ügynökeinek" is otthont adó ABC rendelt be. A produceri teendőket szintén Heinberg, valamint a Marvel Television elnöke, Jeph Loeb fogja ellátni.

Az új széria ezúttal kevésbé ismert női karakterekre fektet hangsúlyt a Marvel képregényeinek széles felhozatalából, és bár a konkrét nevek egyelőre nem ismertek, egyes spekulációk szerint szóba kerülhetnek például az A-Force, a Lady Liberators vagy a Fearless Defenders tagjai. Ez a bejelentés közvetlenül azután érkezett, hogy lehullott a lepel a Disney streaming szolgáltatásra szánt Lokira, Skarlát Boszorkányra és más mellékszereplőkre koncentráló minisorozatok terveiről, amelyek a Marvel TV helyett a Marvel Studios zászlaja alatt készülnek majd Kevin Feige irányításában. 

Az ABC elnöke, Channing Dungey a nyár végén már megszellőztetett olyan információkat, miszerint a hálózatnál kiemelt figyelmet kap egy vadonatúj Marvel tartalom fejlesztése, és ezek alapján joggal hihetjük, hogy erről a női figurákat szerepeltető sorozatról beszélt. A tervezett epizódszámról, a karakterekről és a várható premierdátumról semmilyen részlet nem derült ki, de vélhetően a felállást előbb-utóbb felfedik a forgatókönyv előrehaladtával.

(forrás: Deadline,TV Line)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4014250445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.09.21. 09:05:04

az lenne a BRÉKING ha végre a sztorikra fókuszálna végre valami nemcsak a karakterekre...
süti beállítások módosítása