BREAKING: Befutottak az első képek és részletek a Marvel Kapitány kapcsán!

2018. szeptember 05. - Marvel Magyarország

A történet első részletei mellett képeken is szemügyre vehetjük a filmet.

captain-marvel-fokep.jpg

Régóta nem övezi titok Marvel Kapitány közelgő mozifilmes bemutatkozását, amiről habár számos izgalmas információt elejtettek a készítők az elmúlt két évben, kétségkívül a Bosszúállók: Végtelen háború stáblistás jelenete által kapta fel a közönség úgy igazán az előkészületek alatt álló produkciót. Az Entertainment Weekly filmmagazinnak köszönhetően véget ért a hosszú várakozás, és most először hivatalos anyagokon vehetjük szemügyre a Marvel Studios első női főszereplőjét. 

Akarata ellenére is csak önmagát képes adni – mondta Larson a címszereplőről. Időnként agresszív, időnként hidegvérű, és egy kicsit bosszantó is tud lenni. Gyors következtető, ez pedig nagyszerűvé teszi a csatákban, mert ő veti bele magát először és nem mindig várja meg a parancsokat. Azonban a türelmetlensége karakterhiba lehet egyesek számára.

Anna Boden és Ryan Fleck rendezése szakít a hagyományokkal, és a film kezdetén már egy szuperképességekkel bíró karaktert ismerhetünk meg Carol Danvers (Brie Larson) személyében, aki maga mögött hagyva a földi létet egy Starforce nevű Kree katonai csapat tagja lesz – ezt az elit osztagot a Jude Law által alakított rejtélyes parancsnok, vélhetően Mar-Vell irányítja. Ám Carol hamar ismét a szülőbolygóján találja magát, újdonsült kérdésekkel a múltját illetően. Az életét az alakváltásra képes Skrull nevű idegen faj fogja megnehezíteni, akiket vezetőjük, Talos (Ben Mendelsohn) a Föld megszállására utasít.

Ha már a Földről beszélünk, érdemes megemlíteni, hogy a Marvel Kapitány a '90-es években játszódik, jóval azelőtt, hogy Steve Rogerst kiolvasztották, vagy hogy Tony Stark megépítette az első páncélját. Ezt kihasználva a film ismerős karakterek fiatalabb változatát is elhozza nekünk – ilyen például Samuel L. Jackson Nick Furyja, aki ekkor még egy kétszemű irodai dolgozó a S.H.I.E.L.D. égisze alatt –, valamint lehetőséget biztosít Carol számára, hogy egy igencsak sajátos helyet foglaljon el a Marvel Filmes Univerzumban.

Ő egyáltalán nem olyan szuperhős, aki tökéletes, földöntúli vagy istenszerű lenne – tette hozzá Boden társdirektor. De ami igazán különlegessé teszi, az az, hogy mennyire emberi. Vicces, még ha nem is ütnek mindig a poénjai. Ugyanakkor makacs, meggondolatlan és nem feltétlenül a jó döntéseiről híres, de legbelül csupa szív és az embersége teljesen a helyén van.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr914222913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.09.06. 12:43:50

hát én nem estem hasra ettől a kapitány kinézettől.

valamért nagyon amcsi kapcsi érzésem van.
értem én, hogy 2018ban nem lehet gumiruhát adni rájuk, vagy sima macskanadrágot, mint a képregényekben vannak, de túl realisták ezek már, nem?
süti beállítások módosítása