Így vonták be Matt Damont a Deadpool 2. egyik szerepére

2018. augusztus 27. - Marvel Magyarország

Nem ti voltatok figyelmetlenek, ha nem szúrtátok ki.

matt-damon-hir-cable-fokep.jpg

Deadpool második eljövetele jobbnál jobb cameókat sorakoztatott fel az egész film során, amiből néhány A-listás színész is kivette a részét. Brad Pittet nehéz volt szem elől téveszteni (bocsi) a Láthatatlan Emberként, azonban az igencsak elmaszkírozott Matt Damont már jóval kevesebben ismerték fel egy hasonlóan nyúlfarknyi szerepben: Ő alakította a két redneck férfi egyikét Kábel érkeztekor, aki épp a klozetpapírról tartott beszédet társának. Rhett Reese társforgatókönyvíró a BD kiadás egyik bónusz tartalmában mesélt magáról a jelenetről, valamint arról, miként szerezték meg rá az Oscar-díjas színészt.

"Ez az én egyik régi ötletem volt, amiről meséltem a barátaimnak is. Azért alkottuk ezt a jelenetet, hogy a vécépapír alkalmatlanságát kihangsúlyozva segítsünk megteremteni az emberek számára a megfelelő higiéniát. Amikor Ryannek (Reynolds - a szerk.) vázoltam fel a dolgot, csak egymásra néztünk és tudtuk, hogy valamilyen módon bele kell integrálni a filmbe." Egy ilyen jelentőségteljes üzenet közvetítésére pedig egy igazán különleges személyre volt szükség: "Aztán felmerült a kérdés, hogy mégis milyen kaliberű színész kéne egy olyan jelenethez, ahol két redneck a segg kitörléséről beszélget. Hát nyilvánvalóan Oscar-kaliberű. Matt nagyon fogékonynak bizonyult, szóval Ryan elküldte neki az oldalait. Nemsokkal később vissza is hívott minket, hogy benne van."

Mint feljebb említettük, senki ne vessen magára, ha első megtekintéskor fogalma sem volt róla, hogy Matt Damont látja a képernyőn – Rheese elmondta, hogy a sminkesek kezeiből kikerült színészt a stábtagok sem ismerték fel a jelenet felvételekor. A történetet ráadásul még színesebbé teszi az a részlet, amivel a film másik írója, Paul Wernick egészítette ki partnerét: "Matt most már maga is nedves törlőkendőt használ."

(forrás: CinemaBlend, Heroic Hollywood)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8214205915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása