Így hozták össze az egyik legjobb cameót a Deadpool 2-ben

2018. május 20. - Marvel Magyarország

Beszéljünk egy kicsit a Láthatatlan Emberről. 

deapool2t3-09966.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Deadpool 2. cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

A Deadpool 2. számtalan zseniális húzása közül talán egyik sem volt annyira meglepő, mint a Láthatatlan Ember rövid haláltusája, amely során egy pillanatra láthatóvá válik a karakter – és a nézők döbbenetére nem más kelti őt életre, mint az Oscar-díjas Brad Pitt. A jelenet annyira rövid, hogy aki épp akkor hajol le az üdítős poharáért, könnyen elszalaszthatja a poént. A Deadpool 2. forgatókönyvírói, Paul Wernick és Rhett Reese nemrég bővebben is meséltek erről a meglepő cameoról.

Elmondásuk szerint a forgatókönyvben még egyáltalán nem is volt szó arról, hogy valaha látni fogjuk a figurát, ez a kis poén csak az utolsó pillanatban került bele a filmbe. Miután előálltak az ötlettel, hogy egy másodperc erejéig mégis megjelenjen a karakter, a készítők abból indultak ki, hogy kit lenne a legnehezebb megszerezni erre a szerepre. Így került a képbe Brad Pitt, akit igazából nem is nagyon kellett győzködni. A színész gyerekei nagy rajongói voltak az első résznek, így ő szinte azonnal igent mondott a felkérésre. Reese ezzel kapcsolatban így nyilatkozott:

"Tulajdonképpen annyit mondott »Megcsinálom minimál gázsiért, és egy kávéért a Starbucksból – de Ryannek (Reynolds – a szerk.) kell elhoznia nekem a kávét.« Így hát Ryan szó szerint kiszállította a kávét Bradnek. Nagyon vicces volt. Két A-listás szupersztár együtt kávézik, és minimál gázsiért dolgozik.” Pitt egyébként csak poénnak szánta a dolgot.

A színész rövid cameoja azért is volt különösen meglepő, mert a tavaly márciusban kikerült Kábelt ábrázoló koncepciós rajzokon jól láthatóan az ő arcát használták fel az alkotók, minekutána a rajongók joggal hihették azt, hogy a Fox végül Pittet fogja leszerződtetni a szerepre. Mindenki nagy meglepetésére azonban a stúdió néhány héttel később bejelentette, hogy a Marvel Filmes Univerzum Thanosát is megformáló Josh Brolin lett a végső befutójuk. Wernick ezzel kapcsolatban elárulta, hogy egy adott ponton Pitt valóban esélyes volt a szerepre, de aztán ez a dolog nem jött össze. Végül azonban mindenki nagyon örült, hogy Brolin megjelent a színen. "Az elképzelhető legjobb Kábelt sikerült megtalálnunk Josh személyében.” – mondta Wernick.

Kíváncsian várjuk, hogy Deadpool következő megjelenésekor vajon melyik A-listás színészt láthatjuk majd egy hasonlóan nyúlfarknyi szerepben.

(Forrás: CBR, ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9513979118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása