Már félmilliárd dollárt termelt A Hangya és a Darázs

2018. augusztus 26. - Marvel Magyarország

Lassú, de biztos léptekkel menetelnek a Marvel legkisebb hősei.

ant-man-and-the-wasp-fokep-2-.jpg

Talán nem halmozza úgy sorra a sikereket, mint a Marvel Filmes Univerzum milliárd feletti másik két idei adaléka, a Fekete Párduc és a Bosszúállók: Végtelen háború, azonban a több mint egy hónapja debütált A Hangya és a Darázsnak sincs semmilyen oka panaszra: Peyton Reed rendezése ezen a hétvégén hivatalosan is átlépte az 500 millió dolláros bevételt világszerte, ami nem kis részt a kínai piacnak köszönhető.

A film többek között a Pókember: Hazatérést (21,6 millió) és a Fekete Párducot (22,7 millió) is maga mögött hagyva 24 millió dollárral nyitott pénteken az ázsiai országban, aminél csak az utóbbi két Bosszúállók és az Amerika Kapitány: Polgárháború tudott nagyobbat produkálni valaha a stúdió alkotásait figyelembe véve. A pénteki eredményeket szombaton újabb 23,4 millióval fejelték meg, mindent egybevéve pedig 70 millió dollár körüli összeggel zárhatja ezt a hétvégét a produkció.

Önálló szuperhősfilm ilyen jól még sosem szerepelt Kínában, amivel A Hangya és a Darázsnak végre sikerült felülmúlnia az 519 millió dollárt termelt elődjét. A folytatás az aktuális sikerek révén jelenleg 544 millió dollárt számlál világszinten, szakértők becslései szerint viszont akár egészen 650 millióig menetelhet, amennyiben hasonlóan szépen teljesít Japánban is (ott augusztus 31-től játsszák a filmszínházak). Ezek után minden esély megvan rá, hogy a Bosszúállók negyedik felvonásában tett kisebb kitérőjüket követően Hangya és Darázs ismét egy csapatot alkosson a későbbiekben egy újabb közös mozifilm során.

(forrás: Box Office Mojo, Forbes)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4914204357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása