Így festettek volna a Deadpool 2. karakterei Tim Miller rendezésében

2018. augusztus 21. - Marvel Magyarország

Még a Fantasztikus Négyesnek is szántak eredetileg egy cameót.

o36fmklzsbctbotg4pfqfvufwa.jpg

Miután a Tim Miller rendezte Deadpool hatalmas sikert aratott minden téren, egy percig sem volt kérdés, hogy a folytatásért is ő felel majd Paul Wernick és Rhett Reese forgatókönyve alapján. Azonban a második rész fejlesztésében már szorosan közreműködő Ryan Reynolds és Miller elképzelései jelentősen különböztek egymásétól, ezért a dolgok békés továbbhaladása érdekében utóbbi végül kilépett a projektből, és mint tudjuk, a "John Wicket" is dirigáló David Leitch lépett a helyére.

Miller ugyanakkor elég ideig dolgozott a film előkészületein ahhoz, hogy egy Alexander Lozano nevű illusztrátor formába öntse az ötleteit, aki hónapokkal a Deadpool 2. megjelenését követően most meg is osztotta ezeket a koncepciós vázlatokat közösségi oldalain. A képeken olyan szereplőket vehetünk szemügyre, mint a rendkívül képregényhű Buldózer, Domino egy teljesen más szerelésben, valamint egy sokkalta futurisztikusabb Kábel.  Akit valószínűleg nem tudtok beazonosítani a képek alapján, az a kész produkcióból teljesen kimaradt Blaquesmith nevű gonosztevő – Lozano leírása alapján ő is a börtönből szabadult volna, a különleges képessége pedig az, hogy bármilyen fegyverrel jól bánik és akármiből fegyvert tud kovácsolni.

És ahogy láthatjátok, a Miller-féle változatban a 2015-ben hatalmasat bukott Fantasztikus Négyes főhősei szintén majdnem tiszteletüket tették vadonatúj külsővel és bizonyára sokkal összeszokottabb felállásban. Állítólag a csapat Buldózerrel csapott volna össze, de a filmjük felé irányuló máig tartó negatív visszhang miatt nem valószínű, hogy túl hosszú jelenetet terveztek velük, inkább csak egy potenciális humorforrásnak szánhatták őket Deadpool számára néhány cseppet sem kímélő egysoros keretében. (Illetve az is érdekes kérdés, hogy egyáltalán vállalta-e volna ezt az eredeti stáb.)

A Deadpool 2. szeptember 25-én jelenik meg DVD/BD formátumokban, az utóbbin ráadásul a magyar nyelvű bővített verzió is megtalálható lesz.

(Forrás: Alexander Lozano, ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3814191231

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.08.23. 07:49:53

Azért a Lényért kár.
a többi nem olyan nagy eresztés...
süti beállítások módosítása