Szinkronizáltan érkezik a Deadpool 2. hosszabb változata

2018. augusztus 15. - Marvel Magyarország

Egy helyen a film hazai DVD/BD megjelenésének részletei.

deadpool-2-uj-fokep.jpg

Régóta tudjuk, hogy a Deadpool 2. a mozikba küldött vágáshoz képest egy tizenöt perccel hosszabb kiadással jelenik meg hamarosan korongokon, azonban végre fény derült rá, hogy ez idehaza sem lesz másképp. A Szipi-Szupi Verzió a vadonatúj és bővített jeleneteken kívül számos alternatív egysorost is tartalmaz, hiszen mint egy korábbi nyilatkozatból kiderült, Ryan Reynoldsék akár tíz különböző poént is írtak egy-egy adott szituációhoz, ezt pedig a maszknak hála észrevétlenül tudják kihasználni a házimozis változatban. De nézzük akkor meg, mire számíthattok pontosan! 

A filmhez több formátumból tudunk majd választani: A DVD a normál verziót tartalmazza két bónusz tartalommal kiegészülve (egy bakiparádé és a forgatási munkálatokba betekintést engedő "Deadpool mókatára" című kisfilm), ám akiknek a bővített kiadásra fáj a foguk, azoknak a kétféle BD egyikére lesz érdemes lecsapni. Az egyik egy normáltokos, a másik pedig egy igazán "deadpoolos" dizájnú fémdobozos változat, rajta a magyar szinkronos Szipi-Szupi Verzióval, az eredeti mozis vágással és a soron következő feliratos extrákkal:  

  • Bakiparádé
  • Kimaradt/bővített jelenetek
  • Bepisilsz a nevetéstől: rögtönzések a forgatáson
  • Az X-Force legfontosabb tagja
  • A család mindenek felett: A szereplők
  • A rendezői székben David Lynch… helyett David Leitch
  • Audiokommentár Ryan Reynolds, David Leitch, Rhett Reese és Paul Wernick közreműködésével (csak a moziváltozathoz és eredeti nyelven)
  • Deadpool mókatára – 2. rész
  • És még sok más

Mindez kicsivel több mint egy hónap múlva, pontosan szeptember 21-én kerül a boltok polcaira a Bontonfilm Magyarország forgalmazásában. 

(forrás: Bontonfilm Magyarország, IGN Hungary)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr114181033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása