Érkezik az Old Man Logant végleg lezáró történetszál

2018. augusztus 18. - Marvel Magyarország

A Dead Man Logannel egy legendás kaland zárul.

dead-man-logan-fokep.jpg

Valószínűleg nem sokak számára idegen a tavaly hazánkban is bemutatkozott Old Man Logan neve, aki egy alternatív univerzumbeli Rozsomák. Ebben a disztópikus jövőben a gonoszok együttes erővel egyszer és mindenkorra leszámoltak a szuperhősökkel, Logan pedig a kevés túlélők egyikeként visszavonulva éldegélt családjával egészen addig, míg a Hulk banda minden szerettével végzett, ezzel beindítva a Mark Millar és Steve McNiven alkotta klasszikus képregény konfliktusát. (Az erről készült ajánlónk ITT olvasható.)

A karakter a különböző világokat összemosó Secret Wars esemény során tűnt fel újra a színen, melynek következtében végül a központi Marvel univerzum részévé vált, és az utóbbi időben még az X-Men sorait is erősítette. A kiadó a napokban jelentette be, hogy végleg elvarrják a közkedvelt mutáns sztoriját egy tizenkét számból álló Dead Man Logan című történetszállal, amiben a címszereplő visszatér a saját valóságába, hogy bosszút álljon Mysterión, aki egykor illúzióival kényszerítette őt az X-Men meggyilkolására.

"Ez lesz a nagy, legvégső Old Man Logan történet" – erősítette meg a szóban forgó képregény írója, Ed Brisson. "Logan haldoklik, azonban még mindig akad néhány befejezetlen ügye. A Dead Man Loganben nagyrészt ezeket igyekszik elvarrni – ott van például Mysterio, az az ember, aki miatt végzett az X-Mennel a saját idővonalán. Ez nem olyasmi, amit ő képes lenne akadálytalanul maga mögött hagyni." Brisson ezen felül kihangsúlyozta, hogy óriási összecsapások és őrületes meglepetések egész sora vár az olvasókra, mielőtt búcsút vennénk az ereje végén lévő Rozsomáktól. A rajzokért Mike Henderson felel, a fenti borítót pedig Declan Shalvey alkotta. A Dead Man Logan első fejezete novemberben jelenik meg.

dead_man_logan_1_cover.jpg

(forrás: ComicBook, Newsarama)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8114188323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.08.21. 08:18:18

hagyni kellett volna millar sztoriját magában.
az úgy "kerek" volt...
süti beállítások módosítása