Eszméletlen fotók érkeztek a Végtelen háború színfalai mögül

2018. augusztus 05. - Marvel Magyarország

Ezekre megéri vetni néhány pillantást.

infinity-war-bts-fokep.jpg

Habár napok óta elérhetővé vált a Bosszúállók: Végtelen háború digitálisan letölthető változata és alig két héten belül fizikai formában is kezükbe vehetik a DVD/BD kiadást az amerikaiak, a hazai megjelenés információra még egy kicsit várnunk kell. Szerencsére ettől függetlenül mi sem maradunk le olyan dolgokról, mint a film a foghíjasan maradt Őrzőket középpontba helyező törölt jelenete, vagy számos újdonsült érdekesség, amit Joe és Anthony Russo rendezők fedtek fel az információkban meglehetősen gazdag audiokommentár során. 

Ezúttal a Pókember: Hazatérésen és A galaxis őrzői folytatásán egyaránt dolgozó Chuck Zlotnick, a Végtelen háború fényképesze osztott meg több mint húsz mesterien beállított, eddig nem látott fotót a színfalak mögül, amelyeket minden rajongónak érdemes legalább egyszer végigpörgetni. Kattintsatok a galériához:  

(forrás: ComicBookMovie)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3414163643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása