Nézzétek meg a Végtelen háború egyik törölt jelenetét!

2018. július 29. - Marvel Magyarország

Főszerepben a foghíjasan maradt Őrzőkkel. 

infinity_war_empire_still_02.jpg

Minden idők legsikeresebb szuperhősös alkotása, a Joe és Anthony Russo rendezte Bosszúállók: Végtelen háború hamarosan mozis pályafutásának végéhez ér, de még ennél is hamarabb, július 31-én végre elérhetővé válik a digitálisan letölthető változata, a DVD/BD kiadásokat pedig augusztus közepén vehetik kézbe az Államokban (a magyar megjelenésről egyelőre nincs hír). Mint azt korábban listába szedtük egy másik hírben, a korongok számos extra tartalommal érkeznek, köztük négy darab törölt és bővített jelenettel, amelyek egyikét már most lehetőségetek van megnézni. 

A jelenetnek Az Őrzők visszahúzódnak címet adták, és közvetlenül azután játszódik, hogy az immár eléggé megfogyatkozott csapat vereséget szenvedett a Josh Brolin alakította Őrült Titántól a Tudástéren. Quill (Chris Pratt) és Drax (Dave Bautista) egymást húzva vezetik le a felgyülemlett stresszt, amikor Mantisnek (Pom Klementieff) hála felfigyelnek Nebula (Karen Gillan) titkosított üzeneteire Thanos terveit illetően.

Szerencsére elmondhatjuk, hogy a Végtelen háború tökéletesen megállja a helyét a szóban forgó jelenet hiányában, ami amellett, hogy nem tesz hozzá semmi érdemlegeset a történethez, még egy kicsit hangulatában is elütött volna az egyre kilátástalanabb helyzetet teremtő események közepette. Mindenesetre azt világossá teszi, hogy Űrlordék Nebula tanácsára látogatnak el a Titánra, és mivel az Őrzőkből sosem elég, legalább bónusz tartalomként láthatjuk ezeket a képsorokat.

A lenti videó a törölt jelenet mellett egy hivatalos filmrészletet és egy DVD/BD megjelenést népszerűsítő előzetest is tartalmaz:

(Forrás: EW, Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5814148353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása