Majdnem felbukkant egy ismert szuperhős A Hangya és a Darázsban

2018. július 25. - Marvel Magyarország

Még jobb lehetett volna a film egyik jelenetsora.

antwaspt2-099.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a A Hangya és a Darázs cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

A Hangya és a múlt héten debütált folytatása (ahol már Darázzsal együtt osztozik a címen) sem akar többnek lenni egy könnyed akcióvígjátéknál, ami a Marvel Moziverzumon belül is egy önálló, kisebb jellegű alkotásnak számít (magyarán aki csak a Végtelen háborúban felmerült kérdésekre szeretne választ kapni, inkább ne is váltson rá mozijegyet). Ettől függetlenül persze mindkét résznek megvannak a maga ötletes kikacsintásai a nagy egész felé, csak míg három évvel korábban ez meg is testesült Sólyom (Anthony Mackie) személyében, addig az új felvonás már semmilyen ehhez hasonló vendégszereplővel nem operál.

Azonban ez nem volt mindig így, ugyanis amikor a Walton Goggins által megformált Sonny Burch az igazságszérum segítségével faggatta a Michael Peña alakította Luist Scott Lang (Paul Rudd) hollétéről, Luis eredetileg a Polgárháború emlékezetes összecsapására is kitért néhány szóban, és itt jött volna képbe Amerika Kapitány egy rövid jelenet erejéig. Erről mesélt a filmet rendező Peyton Reed: "A forgatókönyv egyik korai változatában a Polgárháború repteres csatajelenetét is felelevenítettük Luis narrációjában, de olyan nevetséges dolgokkal, hogy például Amerika Kapitány baseball labdaként hajítja el Hangyát. Mivel mindez csak Luis alternatívája lett volna az eseményről, előálltunk pár szórakoztató ötlettel."

Hogy végül ezt miért vetették el, arról a következőt nyilatkozta: "Nagyon szerettük volna, ha A Hangya és a Darázs valóban egy kicsit önállóbb, a saját kis világában. Tisztában voltunk vele, hogy tovább akarjuk vinni a korábban bemutatott karakterek sztoriját, miközben az általunk mesélt történethez szintén elengedhetetlen új figurákat is behozunk. Ráadásul ott van a tény, hogy a Végtelen háború után következtünk, ahol aztán mindenki jelen volt. Leszámítva őket és persze Sólyomszemet."

(forrás: Radio Times, ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2914142055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása