A Russo tesók szerint a Bosszúállók 4. a legjobb munkájuk a Marvelnél

2018. július 22. - Marvel Magyarország

Pedig amúgy sem gyenge a felhozatal.

thanos_patting_stark.jpg

Most, hogy több mint kétmilliárd dollár összbevétellel (amivel egyben negyedik a minden idők legjobban hozó filmjeinek toplistáján) hamarosan a végéhez ér a Bosszúállók: Végtelen háború rendkívül eredményes mozis pályafutása, az elkövetkezendő hónapokban lassan átveszi a helyét a jövő májusban érkező folytatás népszerűsítése és marketingje.

Joe Russo társrendező már most kapott az alkalmon egy interjú során, hogy beszéljen egy kicsit a továbbra is cím nélküli negyedik részről, amit az ő és testvére, Anthony legjobb alkotásának vél minden marveles rendezésük közül: "Tudjátok, nagyon büszkék vagyunk rá. Úgy gondolom, végérvényben a Bosszúállók 4 lehet a legjobb munkánk a Marvelnél. Minden egyes filmünkkel fejlődtünk, együtt nőttünk a karakterekkel, a stábbal. Filmkészítőkként nagyon boldogak és még annál is izgatottabbak vagyunk a folytatás kapcsán."

Ezenkívül a negyedik Bosszúállók zökkenőmentes munkálatairól is mesélt, ami annak tudható be, hogy még a Végtelen háború debütálása és egyúttal kritikái előtt forgatták le a filmet: "Megtanultuk az évek során, hogy csak magunkra hallgassunk. Mindig nagyszerűnek bizonyul, hogy ketten vagyunk, hiszen tudunk beszélgetni, megerősíteni egymást az elmesélt történetben. Ebben a tekintetben nagyon tisztának érzem a Bosszúállók negyedik részét, ami még azelőtt készült, hogy bármilyen reakciót láttunk volna a Bosszúállók 3-ról." A rendező végül arról is lerántotta a leplet, hogy hamarosan visszatérnek tökéletesíteni néhány jelenetet a szokássá vált pótforgatások keretében. "Az utómunkálatokon a Végtelen háború megjelenése óta dolgozunk, egy hónapon belül pedig a pótforgatásokra is sort fogunk keríteni." 

A Marvel Studios elnöke, Kevin Feige egy korábbi nyilatkozatában elárulta, hogy a film alcímét még idén, a Marvel Kapitány első kedvcsinálóját követően fogják leleplezni. Vélhetően Brie Larson márciusra kitűzött produkciójához az ősz folyamán adják ki az első hivatalos képsorokat, így decemberben – ahogy tavaly a Végtelen háborúnál – a következő Bosszúállók is megkaphatná az előzetesét. 

(forrás: Deadline, Heroic Hollywood)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5514127917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.07.23. 09:10:18

nehezenn tudom elhinni, továbbra is a legleső filmjük a tél katonája a legjobb munkájuk.
hol itt a fejlődés, hol az evolúció?
süti beállítások módosítása