BREAKING: Megvan a Fekete Özvegy-szólófilm rendezője

2018. július 13. - Marvel Magyarország

Immár teljesen sínen a produkció.

fekete-ozvegy-rendezo-top.jpg

Miután év elején felröppentek az első híresztelések azzal kapcsolatban, hogy a rajongók régi kérésének eleget téve a Marvel Studiosnál kezdetét vették egy Fekete Özvegy karakterét középpontba helyező film előkészületei, a projekt a minap nagyot lépett előre, ugyanis hosszas keresést megelőzően rendezőjére talált Cate Shortland személyében. Az ausztrál direktor neve sokaknak a Lore című háborús drámáról lehet ismerős, de legutóbb a szintén egészen pozitív fogadtatású Berlin-szindrómát tette le az asztalra. Állítólag a fejlesztésben szorosan együttműködő Scarlett Johansson maga is támogatta Shortland kiválasztását, mert teljesen lenyűgözte, ahogy a Lore női főhősével bánt.

Shortland mellett több mint hetvenöt potenciális rendező meghallgatását követően döntött a stúdió. Ez a folyamat az elmúlt félévben zajlott, és ugyan a Marvel fontosnak találta, hogy egy nő foglalja el a film rendezői székét, azért akadt néhány férfi jelölt is. Végül olyan nevek szerepeltek a lehetséges befutók listáján, mint Amma Asante (Belle), Maggie Betts (Novitiate), Melanie Laurent (Galveston) vagy Kimberly Pierce (A fiúk nem sírnak).

A cselekmény részleteit egyelőre teljes mértékben homály fedi, de az eredeti hírben szerepel, hogy Jac Shaeffer (Szerelemóra) nemrég tökéletesített forgatókönyve a Bosszúállók eseményei előtt helyezi el időben a történetet, amely az egykori orosz kém szuperhőssé válását meséli el. Ezzel akár végre választ kaphatnánk arra az égető kérdésre, hogy mi történt Budapesten, de ha odáig nem is megyünk el, érdekes lenne látni Natasha első találkozását Nick Furyval (Samuel L. Jackson) és Sólyomszemmel (Jeremy Renner), akit szintén sokan elnéznének egy önálló produkció élén.

A Fekete Özvegy főszerepében természetesen visszatér Scarlett Johansson, amely jelenlegi státuszát tekintve bátran megpályázhatja A galaxis őrzői harmadik felvonása mellett a korábban bejelentett 2020-as dátumok valamelyikét. 

(forrás: THR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5014110445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása