Ezekkel az extrákkal jelenik meg a Bosszúállók: Végtelen háború

2018. július 11. - Marvel Magyarország

Külföldön legalábbis.

21-easter-egg.jpg

Miután lehullott a lepel a Deadpool 2. bővített kiadásának részleteiről, végre azt is megtudtuk a tegnapi nap folyamán, hogy milyen extra tartalmakkal fog megjelenni a mozis pályafutásának végéhez közelítő Bosszúállók: Végtelen háború, amely a több mint kétmilliárd dolláros összbevételével minden idők legnagyobb sikert arató szuperhősfilmje lett. A hivatalos közlemény szerint Digital HD-ban július 31-től válik elérhetővé, míg korongokon (4K Ultra HD Blu-ray, Blu-ray és DVD) augusztus 14-től lesz begyűjthető az Egyesült Államokban.

Habár az ősszel esedékes hazai megjelenésről csak később lesznek információink, a korábbi esetekre való tekintettel jelenleg kétséges, hogy megkapnánk Blu-ray formátumban a filmet. A következőkben ettől függetlenül pontokba szedve elolvashatjátok, milyen extrákkal fog operálni ez a kiadás a tengerentúlon:

  • Furcsa alkímia (5:08) – Éljétek át az izgalmát, ahogy karakterek szerte a Marvel Filmes Univerzumból először találkoznak egymással, és fedezzétek fel, miért fogtak össze.
  • Az Őrült Titán (6:34) – Ismerjétek meg a Marvel Filmes Univerzum legnagyobb, legrosszabb gonosztevőjét, befolyását a korábbi történetekben és az általa képviselt egzisztenciális fenyegetést.
  • A csata mögött: Wakanda (10:58) – A színfalak mögött felfedik, hogyan bonyolították le a készítők a legsúlyosabb és legnagyobb kihívást jelentő összecsapást, amit a Marvel valaha elhozott.
  • A csata mögött: Titán (9:36) – Merüljetek el a Thanos romba dőlt világán zajló harcban, beleértve a kaszkadőrmutatványokat és itt használt vizuális effektusokat, hogy megismerjétek ereje forrását.
  • Törölt és bővített jelenetek (10:07)
    • Happy tudja a legjobban (1:23) – Tony és Pepper a közelgő esküvőjük részletein vitatkoznak, amikor Happy Hogan egy sürgős kéréssel keresi meg őket.
    • Vadászat az Elme Kőért (1:24) – Egy sötét utcán Wanda Maximoff és a megsebesült Vízió próbálnak elrejtőzni Thanos brutális szövetségesei elől.
    • Az Őrzők visszahúzódnak (3:20) – Miközben Peter Quill és Drax a Tudástéren félrecsúszott küldetésükről civakodnak, Mantis friss híreket közöl nekik.
    • Egy apa választása (4:00) – Thanos egy emlékképpel szembesíti Gamorát a múltjából, aki a Lélek Kő hollétéről hazudik neki.
    • Bakiparádé (2:05)
  • Audiokommentár (kb. 149 perc) Anthony és Joe Russo rendezők, illetve Christopher Markus és Stephen McFeely írók közreműködésével

Végezetül a digitális kiadás egy exkluzív, több mint félórás rendezői kerekasztal beszélgetést is tartalmazni fog, ahol szám szerint nyolc rendező (Anthony és Joe Russo, Jon Favreau, James Gunn, Joss Whedon, Ryan Coogler, Peyton Reed, Taika Waititi) mesél arról, hogy mit tett hozzá a Marvel Filmes Univerzum nagy egészéhez.

avengers-infinity-war-blu-ray-box-cover-art.jpg

(forrás: MCU Exchange, Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr4214105323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása