Így ismerték meg a film zárását a Végtelen háború színészei

2018. június 24. - Marvel Magyarország

A Marvel titoktartásának újabb lépcsőfoka. 

infinitywarteaser-003-update.jpg

Ezen a hétvégén zajlik Seattle-ben az ACE Comic Con nevű rendezvény, ahol a képregényvilág minden szegletéből neves vendégeket köszönthetnek. A jelenlévők között szerepel Elizabeth Olsen és Paul Bettany is, a Bosszúállók: Végtelen háború sztárjai, akik egy beszélgetés során, többéves titkolózást követően végre kötetlenül mesélhettek a két hónapja debütált produkcióról. A Skarlát Boszorkányt alakító színésznő elárulta, hogy a stáb közvetlenül azelőtt tudta meg a film végi csettintést és annak következményeit, amikor odaértek a forgatással.

"A Russoktól (Joe és Anthony Russo rendezőpáros - a szerk.) tudtuk meg pontosan, hogy mi fog történni a film végén, de csak aznap, amikor le is kellett forgatnunk. Bevittek mindnyájunkat egy furgonba, emlékszem, ment a légkondi, mert nagyon meleg volt, majd elmondták, hogyan zárul a film - amiről senki sem tudott egészen addig. Aztán közölték, hogy »És most leforgatjuk, nyomás!« Nem is tudtuk hirtelen hova tenni."

Az egyik legfőbb oka annak, hogy még a színészek sem ismerték hónapokig a Végtelen háború legnagyobb fordulatát, a beugratós forgatókönyv volt: "Ha el akartad olvasni a teljes szövegkönyvet, a többségünknek be kellett mennie egy ablakok nélküli helyiségbe, otthagyni a telefont az ajtónál, leülni és végigolvasni. Otthon persze kényelmesebb lett volna, de nem adtak nekünk kinyomtatott példányt. Csak a saját részünket küldték el, de még az én forgatókönyvem is tele volt hamis elemekkel és egy alternatív zárással."

A Marvel Studios híres a nagyszabású titoktartásáról, amivel a spoilerek kiszivárgását próbálják elkerülni. Ez személy szerint nagy terhet jelentett Olsen számára, és a Comic Conos beszélgetésen ki is hangsúlyozta, mennyire jó végre szabadon beszélni a filmről anélkül, hogy tartania kéne attól, hogy elszólja magát. Nemsokára persze jöhet ugyanez a jövőre érkező folytatással...

(forrás: ComicBook.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr214068005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása