Ezért tartja egyedülállónak Venomot a film rendezője

2018. június 17. - Marvel Magyarország

Pókember lehetséges feltűnéséről is beszélt.

1532675981_tmp_dbhx6rcvqaaclgo.jpg

Az idei nyarat kétségkívül a képregényhősök uralják a mozikban, hiszen alig vagyunk túl a Bosszúállók: Végtelen háború és a Deadpool 2. párosán, már készülhetünk is a jövő hónapban érkező A Hangya és a Darázsra. Ugyanakkor az év második felében sem maradunk Marvel nélkül, a Sony ugyanis két produkciót is tartogat számunkra a hidegebb évszakokra. Elsőként David Michelinie és Todd McFarlane ikonikus karakterének szólókalandját, a Venomot hozza el nekünk a stúdió, kevesebb mint négy hónap múlva. A rendező, Ruben Fleischer nemrég bővebben is mesélt a filmről.

A Zombieland, a 30 perc vagy annyi se és a Gengszterosztag direktorát elmondása szerint a karakter sötét és vészjósló tónusa fogta meg elsősorban, így nem meglepő, hogy amikor arról kérdezték Fleischert, hogy honnan merített ihletet, John Carpentert (Halloween, A köd, A dolog), David Cronenberget (Videodrome, A légy, Meztelen ebéd) és az Egy amerikai farkasember Londonban című 1981-es horrort is megnevezte forrásként. Úgy tűnik tehát, hogy a rendező egy jóval sötétebb stílusú filmet képzelt el, mint amit a manapság moziba járó közönség ettől a zsánertől megszokhatott.

Fleischer továbbá elmondta, hogy szerinte Venom a kettőssége miatt igazán egyedi karakter: „A legtöbb szuperhőssel ellentétben, akiket megcsíp egy pók, vagy feltalálják a maguk denevérjelmezét, Venom igazából két különálló lény kombinációja, amely létrehoz egy harmadikat.” A rendező természetesen a főszerepet alakító Tom Hardyról is ejtett néhány szót, aki meglátása szerint bámulatosan jelenítette meg ezt a dualitást: „Fantasztikus Tomot munka közben látni. A karakter kettőssége nyilvánvalóan olyasmi, ami őt is lenyűgözi, így hát nézni, ahogyan saját magával szemben játszik, az tényleg elképesztő; ahogyan önmaga egy teljesen különálló verzióját teremti meg a szimbiótaként. Egy valódi tour de force alakítás az övé.”

Végezetül Fleischert arról a régóta keringő pletykáról is megkérdezték, miszerint Tom Holland Pókembere is tiszteletét teszi a filmben egy cameo erejéig, ám a rendező udvariasan ködös válasza alapján erre nem igazán érdemes számítani: „Ez a film nagyon is Venom filmje. A karakter bemutatkozása. Hogy a jövőben hol látjuk még, és hogy kikkel találkozik majd, azt nem tudom.”

(forrás: ComicBookMovie.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1114052932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása