Chris Hemsworth szerint a következő Bosszúállók-film még sokkolóbb lesz

2018. június 02. - Marvel Magyarország

Addig muszáj lesz kiheverni a Végtelen háború történéseit. 

infinitywarsuperbowl-016-update.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Végtelen háború cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

Az ígéretekhez hűen a több mint egy hónapja debütált Bosszúállók: Végtelen háború olyan fordulatokat hozott, amelyek gyökerestül rázták fel a Marvel Moziverzum sakktábláját. A Josh Brolin alakította Thanos a hat Végtelen Kő erejével egy csettintéssel eltüntette az univerzum népességének felét, köztük számos szuperhőssel is, ami természetesen rögtön beindította a teóriagyártást különböző fórumokon. Bár a folytatásról egyelőre nagyon csekély ismeretünk van (még a hivatalos címet sem fedte fel a stúdió), Chris Hemsworth elárult ezt-azt egy friss interjúban.

"Ha sikerült megdöbbennetek a Végtelen háborún, úgy gondolom, a második rész még sokkolóbb, csak teljesen más okokból. A két forgatókönyv olvasásakor lenyűgöztek az olyanok, mint például ennyi különböző karakter mozgatása, miközben mindnyájan megkapják a saját rivaldafényüket és pillanataikat, és az, hogy ennyire frissnek és egyedinek hat - nem csak egy zűrös, jöjjön össze mindenki kalandról van szó." A Mennydörgés Istenét megformáló színész hozzátette, nagyon izgatott, hogy lássák az emberek a munkájuk gyümölcsét, illetve megemlítette azt is, hogy "az elmúlt tíz év filmjeinek minden lépése a karakterek fejlődését szolgálta, ami még mindig képes lesz meglepni az embereket."

Bár a Végtelen háború utolsó percei határozottan megfelezték a szereplőgárdát, a folytatásban olyan új vagy visszatérő hősök csatlakoznak a megmaradtakhoz, mint Hangya, Darázs, Sólyomszem és a jövőre saját produkcióban bemutatkozó Marvel Kapitány. A filmmel nem egy színész, többek között Robert Downey Jr. és Chris Evans szerződése is lejár, szóval lehet fontolgatni Hemsworth nyilatkozatát követően, hogy mivel fognak padlóra küldeni minket legközelebb.  

(forrás: Esquire, Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3314018280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása