A Deadpool 2. átvette az uralmat a Bosszúállóktól

2018. május 20. - Marvel Magyarország

Josh Brolin lenyomta Josh Brolint.

deadpool-2-uj-fokep.jpg

Továbbra is szuperhősök uralják a mozipénztárakat, ám a dobogó legfelső fokát a Marvel Moziverzum új felvonása helyett immár a héten debütált Deadpool 2. foglalta el. A Ryan Reynolds főszereplésével készült produkció 125 millió dollárt hozott az Egyesült Államokban, nemsokkal elmaradva az első rész 132,4 millió dolláros első hétvégéjétől, amely minden idők legnagyobb R-besorolású nyitánya volt.

Az elmúlt napok becslései ennél azért erősebb nyitóhétvégét jósoltak a folytatásnak, ugyanakkor a jegyelővételi rekordok, valamint az említésre méltó csütörtöki és pénteki  számokat követően az elmúlt két napban jóval kisebb érdeklődést mutattak rá a nézők. Ennek ellenére a 20th Century Fox filmje a harmadik legsikeresebb kezdést tudhatja magának idén a Bosszúállók: Végtelen háború és a Fekete Párduc után, valamint az AZ című Stephen King adaptációt megelőzve a második legjobbat az R-besorolású mozik körében.

A rekordot rekordra halmozó Végtelen háború bevétele több mint 100 millió dollárral nőtt a hétvégén (28,7 millió az Államokból, 84,4 millió nemzetközileg), ezzel együtt pedig már az 1,8 milliárd dollárt is sikerült átlépnie világszerte Joe és Anthony Russo rendezésének. A 2 milliárd dolláros álomhatár elérése továbbra sem tűnik lehetetlennek, azonban könnyű dolga sem lsez a soron következő hetekben olyan riválisokkal, mint a Deadpool 2. vagy a jövő csütörtökön startoló Solo: Egy Star Wars-történet.

A David Leitch jegyezte új Deadpool felvonás 176 millió dollárt termelt a nemzetközi piacon, így mindent összevetve 301 milliónál jár jelen állás szerint. A már említett Solo fényében nagy kérdés, hogy egyáltalán képes lesz-e felülmúlni az első rész 783 millió dolláros összbevételét, vagy valahol alatta zár, még jobban megerősítve a stúdiót abban, hogy egy harmadik Deadpool helyett inkább a Drew Goddard és Reynolds által előkészülő X-Force projektre fektessenek nagyobb figyelmet.

(forrás: THR, Box Office Mojo)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2413988890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása