Ezért hagyták ki [SPOILER]-t a Végtelen háború legnagyobb ütközetéből

2018. május 07. - Marvel Magyarország

Egy újabb égető kérdésre adott választ a rendezőpáros.

infinity-war-fokep-cpt-america.jpg

Figyelem! Az alábbi cikk SPOILEREKET tartalmaz a Végtelen háború cselekményére vonatkozóan! Csakis saját felelősségre olvasd tovább!

A Bosszúállók: Végtelen háború grandiózusságát figyelembe véve a stúdió és a rendezőpáros minden tőlük telhetőt megtettek annak érdekében, hogy a film fordulatai és meglepetései biztosan ne szivárogjanak ki idő előtt. A teljesség igénye nélkül pár példa: a világpremierrel egy időben, április 24-én vetítették le először elejétől a végéig a produkciót a hollywoodi bemutatón, a színészek hamis történeti elemeket tartalmazó forgatókönyveket kaptak, ráadásul a reklámanyagokat (elsősorban az előzeteseket) is úgy oldották meg, hogy azok félrevezetőek legyenek néhány ponton.

A George Washington Egyetemen a Végtelen háborút jegyző Joe és Anthony Russo részt vettek egy kérdezz-feleleken, ahol egy rajongó felvetette, hogy a filmből kimaradt az első előzetes egyik legütősebb képsora, amelyben többek között Amerika Kapitány, Fekete Párduc és Hulk is együtt rohan a csatába Wakandában. Bár hasonló jelenetet kaptunk végül, kedvenc zöld óriásunk azonban teljes egészében kihagyta a finálét, sőt, miután Thanos jól elintézte a nyitánynál, nem is találkoztunk vele többet.

Az egyik direktor a következővel magyarázta a döntést: "Óvatosnak kell lennünk Banner karakterével, mert ha minden adódó alkalommal megmentené Hulk, amikor bajban van, csak Hulk jönne ki hősként. Szerettük volna, ha ezúttal Banner lesz a hős. Hulknak szerintem már amúgy is elege lehet abból, hogy mindig ő húzza ki Bannert a csávából."

A legújabb Bosszúállók Kevin Feige vezetőproducer ígérete szerint a második fejezete volt annak a történetszálnak, amit Bruce Banner és a Hulk párosának álmodtak meg a Thor: Ragnarök készítésekor. Egyelőre csak találgatni tudunk azzal kapcsolatban, hova vezet majd kettejük belső konfliktusa, de az azért gyakorlatilag biztosra vehető, hogy a jövő májusban érkező folytatásban Hulk ismételten zúzni fog (különösen, hogy bizonyára nem véletlenül hagyták meg a csettintés után a legelső Bosszúállók felállást).

(Forrás: Screen Rant, Fansided)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr213897100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása