Ennyit szerepeltek a vásznon a Bosszúállók: Végtelen háború karakterei

2018. május 06. - Marvel Magyarország

Rengeteget elmond a filmről ez a néhány számadat.

marvel-avengers-infinity-war-tokyo-metro-stamp-rally-poster_1.jpg

2015-ben arra a feladatra vállalkozott egy IMDb felhasználó, hogy megszámolja az első Vasembertől kezdve egészen a sorozatokig a Marvel Moziverzum karaktereinek képernyőn töltött idejét. Ezek az adatok sokszor nagyon érdekesek és egyben meglepőek is tudnak lenni, amely a hétvégén az egymilliárd dolláros álomhatárt átlépő Bosszúállók: Végtelen háborúval sincs másképp.

Az összesítésben nem meglepő módon Thanos végzett a dobogó legfelső fokán 29 perccel, ami tökéletesen támasztja alá Joe és Anthony Russo rendezőpáros korábbi kijelentéseit, miszerint ebben a filmben valójában Josh Brolin karaktere a főszereplő. Az Őrült Titánt fogadott lánya, Gamora követi a sorban 19 és fél perccel, szorosan utána pedig Tony Stark következik 18 perccel. Bár eleinte arról volt szó, hogy Thanos mellett Thor fog szerepelni legtöbbet az új produkcióban, de még így is a Mennydörgés Istene foglalta el a negyedik helyet 14 perccel (ráadásul nem is akármilyen 14 perc az!), hogy aztán Doctor Strange és Űrlord érkezzen sorra 11 és fél, valamint 10 perc 15 másodperc vásznon töltött idővel.

Ahogy arra megannyi néző mellett mi is rámutattunk a kritikáinkban, a földi hősök kissé megsínylették ezt a filmet, de mégis a lista legmeglepőbb pontja, hogy Amerika Kapitány és Fekete Özvegy képernyőideje egyaránt 10 perc alatt van - előbbi 6 perc 45 másodpercet, utóbbi mindössze 5 percet szerepelt a két és fél órás alkotásban.

A szereplők zöme egyébként még 5 percet sem kapott, Thanos gyermekei és Fekete Párduc egyaránt 4 perc körül mozognak, hogy végül Peter Parker (akit egyébként a maga 7 és fél percével 1 perccel kevesebbet láthattunk mozgásban, mint két évvel ezelőtt az Amerika Kapitány: Polgárháborúban) legjobb barátja, Ned Leeds zárja a sort 15 teljes másodperccel. A 39 karaktert tartalmazó teljes listát erre a linkre kattintva éritek el.

(forrás: IMDb, Heroic Hollywood)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3413896248

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.05.07. 09:29:22

nagyon durva így olvasni, hogy 149 percből 5-6 percek.
nem tűnt kevésnek az a fura.
süti beállítások módosítása