Lehullott a lepel A Hangya és a Darázs történetéről

2018. április 21. - Marvel Magyarország

Két vadonatúj fotóval együtt. 

antwaspt2-099.jpg

Az Entertainment Weekly következő számában a nyár legvártabb filmjeiről olvashatunk, amelyek között természetesen A Hangya és a Darázsról is hoztak le exkluzív képeket és interjúkat. Bár Evangeline Lilly karaktere ugyanolyan főszereplő az alkotásban, mint Rudd, ő az első olyan női szuperhős, aki szerepel egy Marvel Moziverzumbeli alkotás címében: "Ez rengeteget jelent számomra" – kezdte a színésznő. "Hogy őszinte legyek magamhoz, nagy nyomás van rajtam, hogy azt adjam a világnak Darázsként, amire vágyik."

A film középpontjában Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer), Pym feleségének megmentése áll a kvantumvilágból, ahová évtizedekkel ezelőtt eltűnt. "Scott járt a kvantumvilágban, és ő volt az első, aki vissza is tért onnan. Idáig ez lehetetlenségnek tűnt" – mondta Lilly. "Felmerült tehát a kérdés, 'Akkor Janet is visszatérhet?' A film során a karakterem a poklot is megjárja, hogy bejusson ebbe az alternatív dimenzióba, és visszahozza őt."

"Nem dolgozott ilyen jellegű filmen, mióta Tim Burton Batmanében Macskanőt játszotta," árulta el a folytatást jegyző Peyton Reed Pfeiffer-ről. "Izgalmas volt újból elmeríteni a képregényvilágban, és megismertetni szignifikáns szerepével az univerzumban."

Gonoszként Hannah John-Kamen (legfrissebben a Ready Player One-ban találkozhattunk vele) tiszteleg Szellemként, aki a képregényekben eredetileg férfi. "Szellem lehet férfi, nő, bármi, így sokkal érdekesebbnek találtuk, hogy ezúttal egy női gonoszunk legyen. Szellem legfontosabb képessége, hogy tudja változtatni a teste összetételét, ennek hála a szilárd anyagon is képes áthaladni. Az erejével számos, kissé furcsa módon tudtunk dolgozni, amely nem kispályás ellenféllé teszi Hangya és Darázs számára."

Az új szereplők sorában köszönthetjük még többek közt Walton Gogginst egy Sonny Burch nevű kezdő bűnözőként, valamint Hank Pym egy volt kollégáját, Bill Fostert, akit Laurence Fishburne kelt életre a produkcióban. "Hihetetlen volt" – áradozott Rudd a Mátrix sztárjáról. "Elmesélte nekem, milyen volt az 'Apokalipszis most' forgatása és együtt lógni Marlon Brandóval. Az volt az eddigi munkám egyik legkirályabb napja." 

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3113852150

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása