Emma Fuhrmann lehet az idősebb Cassie Lang a Bosszúállók 4-ben

2018. április 18. - Marvel Magyarország

Továbbra sem tudnánk megmondani, miről szól a negyedik rész.

cassielang_casting_update.jpg

Napokon belül mozikba kerül a Marvel Moziverzum első tíz évét betetőző Bosszúállók: Végtelen háború, ami a készítők ígérete szerint alapjaiban rázza fel az idáig megismert világot. A közvetlenül egy évvel később érkező, egyelőre hivatalos cím nélküli negyedik Bosszúállók forgatási fotóiból már sokan következtettek rá, hogy a folytatásban szerepet játszhat az időutazás, vagy akár alternatív dimenziók – ezen elméletek valószínűségét erősíti egy friss pletyka is.

A That Hashtag Show nevű portál jelentése szerint a 16 éves Emma Fuhrmann Cassie Langet, Scott Lang lányát fogja alakítani a szóban forgó produkcióban. Ez azért érdekes, mert a karaktert A Hangyában és az idén nyáron debütáló A Hangya és a Darázsban egyaránt a nála 6 évvel fiatalabb Abby Ryder Fortson kelti életre, ami azért jelentős életkorbeli különbség a két színésznő között. Ez vagy egy nagyobb ugrást jelent időben a két film között, vagy valamilyen extrém magyarázata lesz annak, hogy gyakorlatilag Cassie-vel tinédzserként találkozunk jövőre. Először az IMDb-n tüntették fel Fuhrman-t a Bosszúállók 4. stábjának részeként, melynek hitelességét a THR forrásai erősítették meg.

Ha erre a lépésre (történjen az bármilyen megvalósításban) valóban sor kerül, feltételezhetően a Negyedik Fázisban még az MFU Young Avengers csapata is összeállhat. A fiatal hősök alkotta társaságot Cassie Stinger néven az apja, Scott halála után egyaránt erősítette a képregényekben, aki hozzá hasonlóan a méretét képes változtatni.

Hangsúlyoznánk, hogy ez a hír mindenképp fenntartásokkal kezelendő, de átpörgetve Fuhrmann képeit a közösségi média oldalain, semmit sem zárnánk ki. Mindenesetre ha jövő héten végignézzük a Végtelen háborút, talán valamivel tisztább képet kapunk az elkövetkezendők kapcsán.

(forrás: That Hashtag Show)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr3013847486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása