Sebastian Stan szerepelne a Fekete Özvegy-filmben

2018. április 09. - Marvel Magyarország

A színész érdeklődését fejezte ki egy friss nyilatkozatban.

sebastian-stan-bw-film.jpg

Még az év elején robbant a hír, miszerint Jac Schaeffer a karaktert alakító Scarlett Johansson szoros közreműködésében elkezdte összehozni egy önálló Fekete Özvegy film forgatókönyvét, amit azóta több forrás szerint is 2020-ban szeretne mozikba küldeni a Marvel Studios. A régóta áhított produkció részleteit egyelőre teljes homály fedi, de sok rajongó bízik benne, hogy a Marvel Kapitányhoz hasonlóan a karakter nagyban kiaknázatlan múltját mesélné el a történet, ezzel akár a Tél Katonája számára is biztosítva egy megjelenést.

Jelenleg ez persze csak találgatás, de a Bucky Barnest alakító Sebastian Stan a Bosszúállók: Végtelen háború ma éjjel megrendezett londoni premierjén egy kérdésre válaszolva elmondta, ő teljes mértékben nyitott lenne egy szerepre Romanoff ügynök szóló kalandjában, és hogy miért, azt a következőkkel támasztotta alá: "Véleményem szerint nagyon szép, és egyben bonyolult történelmen osztozik a két karakter. Bucky is képezte őt a képregényekben, ami egy igazán különleges, érdekes időszak a hidegháború idején. Tele van thriller elemekkel, igazi noir kémtörténet. Érdekes lenne körbejárni a vásznon, én imádnám. Reménykedem benne." Bármilyen konkrétum nélkül Stan azt is elárulta, hogy a két karakter osztozik egy jeleneten a közelgő Végtelen háborúban: "Van egy interakció a Fekete Özvegy és Bucky között. Sok más dologra is figyelni kellett, ezért örülök, hogy leforgathattuk. Nagyszerű lehetőség, amivel egy nap talán lesz alkalmunk komolyabban foglalkozni. Ez a terveiktől függ."

Valóban érdekes párost alkothatna ez a két karakter egy komolyabb, az Amerika Kapitány: A tél katonájához hasonló hangvételű produktumban, de első körben már annak is örülnénk, ha a Marvel hivatalos bejelentést tenne a Fekete Özveggyel kapcsolatos elképzeléseit illetően (elvégre a stúdió ezidáig még nem kommentálta a filmmel kapcsolatos értesüléseket). 

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7713821452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.04.10. 09:57:04

ez is jó, de én egy Budapest című filmet is megnéznék Sólyomszemmel (tudom, volt képregény, de akkor is)
süti beállítások módosítása