Joanne Whalley lesz Maggie Murdock a Daredevil következő évadában

2018. január 26. - Marvel Magyarország

Újabb kulcsszereplővel bővült a folytatás gárdája.

charlie-cox-as-daredevil-casting.jpeg

Bár továbbra sincs kitűzött premierdátum a Daredevil várva várt új szezonjához, legalább a színészgárda szépen –és felettébb érdekesen – alakul az elmúlt hetekben. Ezúttal Joanne Whalley (Wolf Hall) csatlakozott az új showrunner égisze alatt készülő folytatás stábjához, aki Maggie nővért, a címszereplő édesanyját fogja életre kelteni a méltán népszerű Born Again című sztori adaptációjában.

A történet ismeretében ez a bejelentés senkit sem érhet meglepetésként, de akik látták a Defenders teljes első évadát, azoknak is lehetett némi sejtésük a hogyan tovább kapcsán. Miután Matt felébred a robbanás után egy zárda ispotályában, sebekkel borítottan, egy apáca arra utasít valakit, hogy azonnal hívja Maggie-t. Frank Millar képregényében Maggie segít ismét talpra állítani fiának néhány komoly sérülést követően. Ő lesz tehát Whalley karaktere a folytatásban, aki mindenképpen izgalmas új játékosnak ígérkezik Fenegyerek amúgy sem egyszerű életében.

"Nagy rajongói vagyunk Joanne munkájának és szerencsésnek érezzük magunkat, amiért egy ilyen kaliberű színész csatlakozik az amúgy is tehetséges családunkhoz" – mondta a Marvel Television elnöke és a Daredevil producere, Jeph Loeb. A harmadik évad élén álló Erik Oleson hozzátette: "Joanne ritka tehetség és egy elképesztően kreatív munkatárs. Mindenkinek öröm nézni, ahogy életre kelti a szerepét."

A Daredevil következő évadában természetesen visszatér Charlie Cox a félelem nélküli emberként, de mellette viszontlátjuk Vincent D'Onofriót, Elden Hensont és Deborah Ann Wollt is. Whalley mellett egyelőre Wilson Bethel került bejelentésre újoncként, aki noha állandó szereplő lesz, karaktere még ismeretlen.

(forrás: TV Line)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr2113604237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása