Hans Zimmer szerzi az X-Men: Sötét Főnix dallamait

2018. január 25. - Marvel Magyarország

Mégis visszatérhet a szuperhősökhöz a legendás zeneszerző.

xmen-darkphoenix-index.jpg

Habár néhány évvel ezelőtt, egész pontosan a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala idején azt nyilatkozta, hogy nem kíván több szuperhősfilmhez zenét szerezni több mint egy évtizednyi munka után, valamilyen oknál fogva szembement ezen döntésével a legendás Hans Zimmer, ugyanis a legfrissebb hírek szerint ő felel majd a soron következő X-Men produkcióban felcsendülő dallamokért.

A műfajban A csodálatos Pókember második részét, A sötét lovag-trilógiát és Az acélembert színesítette a zenéje, de nem unatkozott az elmúlt években sem, csak idén például a Dunkirken és a Szárnyas fejvadász 2049-en dolgozott. Az információt a Collider nevű portál közölte elsőként, azonban biztos forrásuk is van a film egyik színésze, nevezetesen a Higanyszálat alakító Evan Peters személyében, aki a következőket árulta el egy eseményen: "Simon [Kinberg] rendezte ezt a részt, rendkívül felkészült és profi volt. Teljesen más hangulat uralkodott a forgatáson, ráadásul minden olyan zökkenőmentesen ment, mint a karikacsapás. Szerintem fantasztikus lesz a film. Hans Zimmer szerzi a zenéjét – bár nem tudom, hogy ezt szabad volt-e elárulnom. Simon zseniális emberekkel dolgozott, és jobban ismeri ezt a világot bárki másnál."

Utóbbi kijelentésével nem is szállnánk vitába, elvégre a Sötét Főnixet jegyző Kinberg a legelső X-Men filmtől kezdve kivétel nélkül produceri szerepet tölt be a Fox-féle Marvel univerzum darabjainál, rendezőként viszont most először van lehetősége bizonyítani. Zimmer neve mindenképp egy újabb örömteli dolog a kalapban, egyben pedig pozitív előjel is, hiszen miután állítása szerint belefáradt a műfajba, nagyon jó oka kellett legyen, hogy pont a vegyes fogadtatású X-Men: Apokalipszis újabb felvonását válassza az idei hét darab Marvel/DC szuperhősmozi felhozatalából.

hans-zimmer_xmen.jpg

(forrás: Collider)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6013603533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása