Képeken Samuel L. Jackson és Cobie Smulders egy közelgő Marvel-film forgatásán

2018. január 22. - Marvel Magyarország

De vajon melyikén?

39ad7696-e933-411d-b5ee-f1d3769e7775-spidey_nick_fury.jpg

A Just Jared jóvoltából újabb képeket vehetünk szemügyre valamelyik közelgő Marvel produktum forgatásáról Atlantában, amiken Samuel L. Jackson (Nick Fury) és Cobie Smulders (Maria Hill) látszólag nem egy kávéra ülnek össze a régi idők kedvéért, arckifejezéseikből ítélve sokkal inkább valamilyen veszélyre lesznek figyelmesek. Az jelenleg nem tisztázott, hogy melyik filmhez veszik fel ezt a jelenetet, de figyelembe véve, hogy a Marvel Kapitány-szólófilm forgatása hivatalosan csak márciusban veszi kezdetét, nagy valószínűséggel valamelyik Bosszúállók lesz esetünkben a nyerő.

Persze ennél a felvetésnél szintén rezeg a léc, elvégre két hete sincsen, hogy a stáb bejelentette a Bosszúállók 4. forgatásának befejeztét, szóval vagy a Végtelen háború pótforgatásain vesznek részt a S.H.I.E.L.D. ügynökei (amiben ezidáig úgy tudtuk, hogy Nick Furynak nem lesz szerepe), vagy utólag készítik el közös jelenetüket a negyedik filmhez. A legvalószínűtlenebb lehetőségnek a Marvel Kapitány tűnik számunkra, egyrészt a fentebb említett időpont miatt, másfelől a Brie Larson nevével fémjelzett eredetmozi a 90-es években fog játszódni, ahol még Furynak mindkét szeme megvan.

Bárhogy is legyen, öröm újból látni Fury és Maria Hill párosát, akik legutóbb a Bosszúállók: Ultron kora fináléjában tűntek fel. Mindenesetre a Bosszúállók: Végtelen háború április 26-án, a Marvel Kapitány pedig 2019. március 6-án debütál a filmszínházakban.

(forrás: Just Jared)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8113593627

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása