BREAKING: Úton van az önálló Fekete Özvegy-film

2018. január 11. - Marvel Magyarország

Természetesen Scarlett Johansonnal a fedélzeten.

black-widow-1.jpg

Miután a rajongók évek óta hangoztatják, hogy egy önálló produkcióra vágynak a Marvel Moziverzum jelentős szerepet játszó Fekete Özveggyel és az őt alakító Scarlett Johansson is nem egyszer kifejezte már hajlandóságát egy esetleges filmre, a Marvel Studios látszólag beadta a derekát, és végre belevágott a munkálatokba. Jac Schaeffert kérték meg, hogy ragadjon tollat és készítse el a forgatókönyv első vázlatát, akinek legismertebb munkája az általa írt és rendezett Szerelemóra.

A Variety forrásai szerint tényleg nagyon korai szakaszban jár a fejlesztés, de Kevin Feige számos potenciális jelölttel találkozott az ünnepek során még azelőtt, hogy Schaeffert választotta volna a szkript élére, amely azért komoly szándékot sugall. A producer Johansson-nal is beszélgetett az utóbbi időben a film sztorijáról és meghallgatta a színésznő elképzeléseit, aki természetesen érkezik a főszerepbe, amennyiben a forgatókönyv elnyeri a fejesek tetszését, és mielőbb kezdődhet a forgatás előkészülete.

Egyes információk szerint a szóló kaland a Bosszúállók 4. körüli időszakban játszódhat, de persze ilyenkor még semmit sem lehet tényként kezelni. Meglehet, az elkövetkező hónapokban nem is fogunk hallani a Fekete Özvegy-filmről, de mindenképp öröm tudni, hogy most már dolgoznak rajta. Nagy valószínűséggel része lehet a Marvel még be nem jelentett Negyedik Fázisának, ráadásul néhányan merik feltételezni, ha a jövőben a Marvel Moziverzum részét képező Deadpool-franchise esetében maradnak az R korhatár-besorolásnál, akkor Natasha Romanoff önálló akciója is hasonló besorolást kaphat.

(forrás: Variety)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9213565533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2018.01.11. 09:31:26

inkább egy özvegy sólyomszem film kellen, ami budapestről szól.;)
süti beállítások módosítása