Részletek a Fekete Macska Pókember-spinoff forgatásáról

2018. január 05. - Marvel Magyarország

Fejlemények a Sony Pictures következő Pókember spinoff filmje kapcsán.

black-cat-mozifilm.jpg

Nem hallottunk sokat a Sony Pictures Silver Sable és Fekete Macska karakterére fókuszáló filmes terveiről az utóbbi időben, leszámítva a 2019. február 8-ra időzített premierdátumot. A közel egy év múlva esedékes bemutató miatt hamarosan a forgatásra is sort kell keríteni, most ennek időpontjáról és helyszínéről kaptunk részleteket. Míg a felvételek nagyjára a Venomhoz hasonlóan Atlantában kerül sor, számos jelenetet Mexikóban rögzít majd a stáb, aminek fontos miértje van. 

Még májusban olvashattuk, hogy a történet egy része a Hármas Határ nevű területen fog játszódni (Argentína és Paraguay határánál), ahol a Fekete Macska rejtőzik, miután értékes információkat lopott a kormánytól. Mivel ez a hely máig nagyon veszélyes, sokak szerint Mexikó biztosíthatja a forgatáson. A jelentés szerint a munkálatok március 5-től június közepéig zajlanak, ami pontosan három hónapra van jelen cikk írásakor. Ennek fényében hamarosan biztosan sor kerül a két címszereplő hölgyet játszó színésznők bejelentésére, elvégre Gina Prince-Blythewood rendező már régen beszámolt arról, hogy a meghallgatások kellős közepén tartanak. Fekete Macskáék mellett számos másik központi karaktere is lesz a filmnek a kiszivárgott történet részletei szerint, ami az eddigiek alapján nagyon biztató számunkra.

A Silver & Black a Sony saját képregényes univerzumának második fejezete lesz a Tom Hardy nevével fémjelzett Venom után. Ugyanitt az Omega Underground jelenti, hogy a Pókember: Hazatérés egyelőre cím nélküli folytatását június elejétől egészen szeptemberig forgathatják Atlantában, de állítólag Jon Watts rendezővel az élen Berlinben is felvesznek néhány jelenetet, ahogy az első film esetén. A Hazatérés 2017 legnagyobb bevételű szuperhősfilmje lett, a második részt 2019 nyarán már küldik is a mozikba.

(forrás: Omega Underground)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9413552685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása