Venom: Michelle Williams lesz She-Venom

2017. december 18. - Marvel Magyarország

Hivatalosan is kiderült, hogy kit fog megformálni a színésznő.

mw_shevenom.jpg

Michelle Williams neve korábban már felröppent az önálló Venom mozi kapcsán, az viszont csak most nyert megerősítést, hogy a színésznő Anne Weying karakterét kelti majd életre, akit She-Venomként is ismerhetünk a képregényekből. A 2018 októberében érkező projekt a Lethal Protector történetet veszi alapjául, és vélhetően a Marvel Filmes Univerzum Pókemberének világától elszeparálódva játszódik.A színésznő nemrég legutóbbi filmje kapcsán ült le beszélgetni a Screen Rant nevű oldallal, ahol elárult néhány érdekességet:

SR (Screen Rant): Köztudott vagy arról, hogy csodás szerepeket kapsz, remek forgatókönyvekkel, a Venom pedig hamarosan érkezik, és oda is kell ám tehetség. Te, Tom Hardy, Riz Ahmed, Woody Harrelson... tele neves színészekkel, szóval milyen is ez a szkript, amihez ekkora tehetség kell?
MW (Michelle Williams): Jól szórakozunk. Ténylegesen jól elszórakozunk. Ami a tehetséget illeti, számomra Tom Hardy egy tehetséges színész. Próbálom ellesni a trükkjeit, kitalálni, hogy mit és hogyan csinál. Tudod, ilyenkor próbálsz annyira jó lenni, mint a színészek, akikkel együtt dolgozol. Szeretném, ha egyenrangú partnere lehetnék Tom karakterének.

A Sony Pictures természetesen nem szeretne semmit sem idő előtt elárulni a Pókember spinoff kapcsán, de az interjú során az végre biztossá vált, hogy Michelle majd Eddie Brock ex-feleségének bőrébe bújik. 

SR: Dolgoztál-e már hasonló projekten, mint a Venom, illetve mit árulhatsz el az Anne Weying nevű karakterről?
MW: Volt egy film, ahol a szememmel kellett fókuszálnom egy teniszlabdára, és úgy tennem, mintha az igazából egy hatalmas lény lenne. Nem feltétlen ez a kedvenc típusom, de ehhez is kell egyfajta tehetség, ezt pedig próbálom megtanulni. Hogy jelenleg mit mondhatok el még? Jézusom! Semmit sem.

Anne Weying először a The Amazing Spider-Man #375 számában tűnt fel egy sikeres ügyvédként, akinek narratívája keresztezte Peter Parker történetét is. Anne később She-Venom néven, Venom feleségeként vált ismertté, ráadásul sötét és fájdalommal teli története jól illeszkedhet a produkció várhatóan R-besorolású hangulatához. 

(forrás: Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6713509751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása