Az X-Men és a Fantasztikus Négyes csatlakozik a Marvel Moziverzumhoz

2017. december 15. - Marvel Magyarország

Túlzottan régóta vártunk már erre.

captain-america-and-x-men-fokep.jpg

Tegnap megszületett az évtized megállapodása, aminek keretében a Disney felvárásolta a 21st Century Fox filmes és sorozatos divízióit, köztük olyan régóta hiányolt Marvel-jogokkal, mint a teljes X-Men és Fantasztikus négyes gárda. A hivatalos bejelentésről részletesen beszámoltunk, arról azonban még nem tudunk, hogyan és milyen módon tervezik beintegrálni a Marvel Moziverzumba ezt a rengeteg izgalmas karaktert. Az mindenesetre biztos, hogy erre előbb-utóbb sor kerül, erősítette meg a Disney vezérigazgatója, Bob Iger egy tegnap tartott sajtótájékoztatón.

„Megvan a lehetőségünk ikonikus franchise-ok bővítésére a rajongók új generáció számára, ahogyan azt a Marvellel és a Star Wars-szal is tettük. Nagyon várjuk már, hogy a Marvel Moziverzumot az X-Mennel, a Fantasztikus négyessel és Deadpool-lal bővítsük.” Iger elmondta továbbá, hogy a Fox Marvel tartalmai új felügyelet alatt fognak állni.

Ami Deadpool karakterét illeti, ő az egyetlen az újdonsült „hazatérők” közül, akinél még színészcserét sem kéne alkalmazni, amikor bevezetik az összefüggő univerzumba. A nagyszájú zsoldos második szólófilmje jelenleg előkészületek alatt áll, ám Iger további folytatások készítésére is teljes mértékben nyitott, ráadásul a felnőtteknek szóló korhatár-besorolástól sem zárkózik el, ha egyszer valami megköveteli. Ez nem csak azt jelentené, hogy a Disney hajlandó a jövőben keményebb vizekre evezni bizonyos szériáknál, de hogy a vezérigazgató kifejezetten Deadpoolt is megemlítette, mint akivel szeretnék folytatni a munkát a megszokott irányban, mindenképp pozitív előjel.

Ezek után már tényleg csak az a kérdés, hogy mikor kapjuk meg az első utalásokat a várhatóan bemutatásra kerülő új karakterekre, és milyen terveik vannak velük a Marvel Moziverzum egészének szempontjából.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5013501399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása