A rendezők szerint megannyi meglepetésvendég lesz a Bosszúállók: Végtelen háborúban

2017. november 02. - Marvel Magyarország

Ettől az alkotástól el is várjunk, hogy meglepjen minket.

15056a85a31590b42dec9a8612422ccf.jpg

Miközben a rajongók végre láthatják a mozikban a Marvel Moziverzum legújabb darabját a Thor: Ragnarök személyében, a stúdió épp gőzerővel a Bosszúállók: Végtelen háborún és az azt követő cím nélküli Bosszúállók 4-en dolgozik. A színészek és a stáb többi tagja mellett Joe és Anthony Russo rendezőké a legkeményebb meló, akik egy friss interjúban Thanos karakterét a főszereplő jelzővel illették, valamint utaltak pár meglepő karakter felbukkanására.

"A Végtelen háború legnagyobb új eleme Thanos, és az a tény, hogy egy nagyon merész, erőteljes módon csatlakozik a történethez, annyira, hogy szinte ő az egyik főszereplő," mondta Anthony Russo a CNet-nek. "Rendkívül érdekes narratívát fűzünk köré, emiatt pedig több szempontból is egy heist mozira hajaz a film; Thanos Végtelen kövek utáni kutatása ezúttal sokkal merészebb és sikeresebb is, mint korábban. Végig átjárja a produkciót egyfajta energia, amiből érzed, hogy a gonosz egy lépéssel mindig a hősök előtt jár. Rengeteg filmet néztünk meg heist témában, ezekből merítettünk inspirációt."

Eközben Joe Russo elhintette, hogy a rajongók számíthatnak néhány színészgárdát illető meglepetésre is a következő Bosszúállókban, valószínűleg új és régi karakterek potenciális felbukkanását előrevetítve. "Egy csomó váratlan karakter lesz a filmben. Több fordulatot pakoltunk bele, mint bármelyik korábbi Marvel produkcióba. Kapcsolódnak ezek például karakterek közti interakciókhoz, érdekes új szereplőkhöz, köztük kisebb megjelenésekhez is. Nem akarok elárulni semmi konkrétumot, de számtalan meglepetésre lehet számítani."

A Bosszúállók: Végtelen háború első előzetese december elején, a Star Wars: Az utolsó Jedik premierjéhez kötve érkezhet.

(forrás: Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8613146122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása