Ezért lett okosabb Hulk karaktere a Thor: Ragnarökben

2017. november 01. - Marvel Magyarország

A rendező mesélt a karakter fejlődéséről.

thor_ragnarok_hulk_fokep.jpg

A döntés, miszerint kedvenc zöld óriásunk sokkal intelligensebb a Thor: Ragnarökben a korábbi Marvel filmekhez képest annak köszönhető, hogy a szerepet ezzel sokkal érdekesebbé tegyék az őt életre keltő Mark Ruffalo számára. A színész nemrég elmondta, a jelentős technológiai fejlődésnek köszönhetően már nem csak az arcát kellett adnia Hulkhoz, hanem személyesen ott lehetett a forgatáson és együtt dolgozott a többiekkel. Taika Waititi rendező most magát a karaktert illető változásokról beszélt.

"Igen, határozottan olyan döntés volt, mint Chris [Hemsworth] esetében, csupán még érdekesebbé akartuk tenni Mark számára a karakter eljátszását," árulta el Waititi a Comic Book Resourcesnek adott nyilatkozatában. "Az eddigi produkciókban csak egy-két szót mondott és elpusztított mindent, ezt a verzióját Hulknak azonban már mindenki jól ismeri. Azonban az újabb, az okosabb változat sokkal érdekesebbnek és megnyerőbbnek bizonyult. A film elején már két éve Hulk, ő a Sakaar bolygó hőse, szóval jócskán volt ideje magával foglalkozni, kényelmesen érezni magát a saját bőrében."

A direktor az Apokalipszis most című filmből Marlon Brando karakteréhez hasonlította Hulkot a Ragnarökben: "A filmben is látható, hogy mennyire elvan saját magával. Ott az a jelenet például, amikor a fürdőkádban van a lakásában – olyan, mintha csak Kurtz tábornok lenne az Apokalipszis mostból. Csak üldögél ott, ti pedig érzitek, mintha mindenféle dologról agyalna közben. Sosem láttuk még így magába nézni Hulkot, és szerintem sokkal lenyűgözőbb, mint a fickó, aki mindent darabokra szed."

A zöld Bosszúállót az áprilisban érkező Bosszúállók: Végtelen háborúban látjuk legközelebb, a Ragnarökben pedig mától a mozikban.

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1313138416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása