Premierdátumot kapott a következő Pókember-spinoff

2017. augusztus 12. - LiaMarvel

Venom után egy másik spinoffot is komolyan gondol a Sony Pictures.

black-cat-mozifilm.jpg

A Pókember: Hazatérés elsöprő sikerét látva a Sony úgy döntött, addig kell ütni a vasat, amíg még meleg, és rövid időn belül további történeteket visz vászonra kedvenc hálószövőnk legismertebb barátai és ellenségei szereplésével. Az egyik ilyen spinoff, a Silver & Black most premierdátumot is kapott: úgy fest, 2019. február 8-án kerül a mozikba a történet, melyben Póki két visszatérő csábítója, Silver Sable és Fekete Macska játssza a főszerepet.

A filmet Gina Prince-Bythewood rendezi, Christ Yost forgatókönyve alapján, és többek között olyan nagy Marvel-karakterek felbukkanására számíthatunk benne, mint Norman Osborn, Kraven, a vadász, Sírkő (Tombstone) vagy éppen Jessica Drew (Spider-Woman). Ugyanakkor maga Pókember, ahogy az várható volt, még említés szintjén sem fog megjelenni a történetben

Most további részletek is napvilágra kerültek. Amint már tudjuk, a történet kiindulópontja, hogy Felicia Hardy, a Fekete Macska néven ismert profi tolvaj ellop valamit a kutató-genetikus Mendel Strommtól, ami miatt rengetegen erednek a nyomába.  Felicia alkut kötött Strommal, hogy megmenthesse az apját, és ennek érdekében engedte, hogy (az egyébként Norman Osborn által pénzelt) Stromm genetikailag módosítsa és felerősítse őt. Hogy pontosan mik azok a genetikai módosítások, amiket a tudós végrehajtott a Fekete Macskán, azt nem tudjuk, de kíváncsian várjuk, lesz-e valami kötelék a fejlesztések, és Fekete Macska képregényekből ismert legendás jószerencséje közt. 

A film főszereplője azonban mégsem Felicia, hanem Silver Sable, az Egyesült Államok igazságügyi minisztériumának fejvadásza, akit személyes bosszú vezérel Stromm ellen. Látszólag a kormány megbízásából ered Fekete Macska nyomába, de valójában azért teszi, mert bízik benne, hogy a Hardyn keresztül eljuthat az apját meggyilkoló, és népét, Symkaria lakóit kínzó tudóshoz.  Stromm két emberét, a Tarantulát és a Skorpiót küldi az értékes kísérleti anyagot ellopó Hardy után, azonban mire a két genetikailag módosított zsoldos utolérné Feliciát, az már Silver Sable foglya.

Sokat elárul a Sony szándékairól, hogy Fekete Macska és Silver Sable szerepére egyaránt fiatal, a húszas éveik elején járó színésznőket keresnek, így vélhetőleg nem egyetlen filmben tervezik szerepeltetni a két karaktert.

Nem a Silver & Black lesz azonban az első film a Sony által készített Pókember-spinoffok sorában: a Tom Hardy főszereplésével készülő Venom 2018. október 5-én startol a mozikban.

(forrás: Screen Rant)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7112741510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása