Tom Holland megerősített egy rajongói elméletet a Vasember 2. kapcsán

2017. június 26. - Marvel Magyarország

Nem biztos, hogy Peter Parker a Polgárháborúban debütált először.

pokember-hazateres-hivatalos-still.jpg

Létezik egy igencsak régóta keringő rajongói elmélet, mely szerint nem az Amerika Kapitány: Polgárháborúban bukkant fel először Peter Parker (Pókember) a Marvel Moziverzum részeként. Még a közelében sem voltunk a Marvel Studios és a Sony Pictures közötti egyezménynek, amikor valakinek kipattant a fejéből, hogy mi van, ha Peter volt az a kisfiú Vasember sisakkal a fején, aki szemtől szembe nézett egy Justin Hammer-féle robottal a Vasember 2 végső csatájában? Tom Holland szerint ez az elmélet valóban igaz.

"Megerősíthetem, hogy az Peter Parker. Megerősíthetem, a mai naptól. Volt egy beszélgetésem Kevin Feige-val jó húsz perccel ezelőtt. Talán most ellőttem egy nagy, régi spoilert, de hát már ez van. Ez nagyon király. Imádom az elképzelést, hogy Peter Parker a kezdetektől fogva az univerzum része."

Mint említettük, a Vasember 2 idején még szó sem volt a falmászóról; akkoriban nagyban zajlottak "A csodálatos Pókember" első részének előkészületei. Ezáltal durván erőltetettnek hathat az alábbi elméletet megerősíteni, de ha átgondoljuk, talán annyira nem is légből kapott az elgondolás a következő okokból: Most, hogy Pókember része a Bosszúállók univerzumának, az idővonal egyezik, a szóban forgó kis srácnak nem láttuk az arcát, a Stark Expo Queens-ben volt, maga a rendezvény pedig ugye a tudományról és technikáról szól. Minden adott, hogy Peter ott akarjon és ott is tudjon lenni aznap este, így ma már bátran mondhatják: "Ó, ja, aha, az a kölyök Peter volt."

Nyilvánvalóan ennek utólag nem sok a jelentősége, pláne, hogy nem áll túl szilárd lábakon még így sem a teória, de elég klassz belegondolni, hogy igen, Peter Parker végig ott volt. A Tom Holland főszereplésével érkező Pókember: Hazatérés július 6-tól a hazai mozikban!

(forrás: CBR)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1712622451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása