BREAKING: Premierdátumot kapott a Deadpool és az X-Men folytatása

2017. április 22. - Marvel Magyarország

Végre hallatnak magukról a Fox mutánsos produkciói.

dp2-dark-phoenix-new-mutants.jpg

Totális meglepetésként a 20th Century Fox a szombati nap folyamán végre hírt adott az X-Men univerzumának jövőjét illetően, amikor három 2018-ban érkező X-Men filmről és azok premierdátumáról rántotta le a leplet!

Az úttörő és műfajt újító antihős, Deadpool 2018. június 1-én tér vissza a mozikba a nagy sikerű első rész után, mint az egyik legjobban várt folytatás. Ryan Reynolds természetesen ismét belebújik a figura bőrébe (a produceri pozíció mellett), de sok már ismert szereplő mellé Zazie Beetz és Josh Brolin csatlakoznak újonnan a stábhoz népszerű mutánsok bőrében.

A következő év azonban tartogat még néhány izgalmas szuperhősfilmet a Fox háza tájáról: A Josh Boone rendezésében készülő New Mutants (magyarul Új mutánsok) egy képességgel rendelkező fiatalokból álló csapatot vezet be, amihez a Trónok harcából ismert Maisie Williamst pletykálják az egyik főszerepre, illetve James McAvoy tiszteletét teheti X Professzorként. A produkció bemutatóját 2018. április 13-ra tűzte ki a stúdió (egy hónappal a Bosszúállók: Végtelen háború előtt).

Végül a tavalyi, igen megosztóra sikeredett X-Men: Apokalipszis eseményei után újdonsült és a már ismert mutánsaink egy újabb kalandra térnek vissza az X-Men: Sötét Főnixben. A hosszas híresztelések után ezzel biztossá vált, miszerint az X-Men: Az ellenállás végében nem túl hűen vászonra vitt híres Marvel történetet újra megpróbálja megvalósítani a Fox, ezúttal persze a Sophie Turner-féle Jean Grey-jel az élen. A forgatókönyvért Simon Kinberg producer felel, aki Bryan Singer után ráadásul jó eséllyel le is vezényelheti a most a 90-es években játszódó projektet. Premier 2018. november 2-án.

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6612446417

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása