A Sony Pictures újabb filmet tervez Fekete Macskára koncentrálva

2017. március 23. - Marvel Magyarország

Még egy Pókember spinoff előkészületeibe vágott bele a stúdió.

black-cat-mozifilm.jpg

Ahogy legutóbb az önálló Venom film, most egy újabb tervezett projekt híre robbantotta fel az internetet a Sony Pictures háza tájáról, még ha nem is a legjobb értelemben. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a stúdió tovább bővíti saját kis Pókember univerzumát egy női karaktereket középpontba állító spin-off mozival, amiben Fekete Macska és Silver Sable lennének az élen. A jelentésből kiderül, hogy Chris Yost ragadott tollat a forgatókönyv megírásához, aki a Marvel Studios közelgő kalandján, a Thor: Ragnarokon is dolgozott. A Sony reméli, hogy hamarosan találnak rendezőket és premierdátumot is sikerül kitűzni a film kapcsán, aminek jelenleg ismert producerei Matt Tolmach és Amy Pascal. 

Silver Sable karaktere 1985-ben debütált a képregényekben. Ő egy zsoldos, aki egy háborús bűnösökre vadászó céget vezet, illetve volt már Pókember számára egyaránt ellenség és szövetséges is. Fekete Macska egy akrobatikus képességekkel megáldott tolvaj, valódi nevén Felicia Hardy, hosszú és keszekusza románccal kedvenc falmászónkkal. A figura jeleneteit anno kivágták a Sam Raimi-féle Pókember-trilógiából, míg A csodálatos Pókember 2-ben civilként ugyan felbukkant Felicity Jones alakításában, de bármilyen összefüggés a másik énjét illetően már nem történt.

A Sony és a Marvel Studios közösen újraindított Pókembere idén nyáron tér vissza a képernyőkre egy saját mozi keretében, aki nemcsak az egyik legnépszerűbb karaktere a kiadónak, de többségében a hozzá tartozó mellékkarakterek a legkomplexebbek is. Ezért fejleszti például a Sony a Venom-filmet, aki ha éppen nem Peter-rel akar végezni a füzetekben, akkor antihősködik, de mindezt hatalmas rajongói táborral maga mögött. Míg Fekete Macska kulcsszereplő Pókember életében, Sable már egy jóval kevésbé ismert karakter.

Egy híresztelés szerint Kevin Feige nem vesz részt ezen projektek fejlesztésében, ami azt jelenti, hogy a Hazatéréssel ellentétben nem is képezik a Marvel Filmes Univerzum részét. Emiatt kezd el érdekessé válni a dolog, ugyanis ez azt jelenti, hogy maga a falmászó egyik projektben sem fog feltűnni, legalábbis a Tom Holland-féle nem, egy másikat pedig elég rossz döntés lenne bemutatni – az átlagközönséget nem kicsit zavarná össze. Másfelől ez felveti azt a kérdést, miszerint a spin-off kalandokban bemutatkozó figurák a Filmes Univerzumban egyáltalán nem fognak feltűnni? Ezzel az információval válaszok helyett lényegében még több kérdést kaptunk, amire remélhetőleg terveznek kielégítő választ adni a közeljövőben. 

(forrás: EW)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr1412363547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása