BREAKING: Zazie Beetz lesz Domino a Deadpool folytatásában

2017. március 09. - Marvel Magyarország

Újabb fontos szereplővel bővült a Deadpool folytatásának stábja.

deadpool-2-zazie-beetz-domino-casting.jpg

2016 egyik legnagyobb meglepetése volt a hosszú utat megtett Deadpool mozi, ami a kritikai és rajongói elismeréseken túl a kasszáknál is hatalmasat teljesített – nem volt meglepő, amikor a 20th Century Fox berendelte a folytatást. Habár a második rész előkészületeiben felmerült néhány probléma (ilyen az első részt jegyző Tim Miller dobbantása a rendezői székből, akinek pozícióját most a John Wick társdirektora, David Leitch tölti be), immár sínen van a produkció. A Deadpool 2 két fontos figurát is vászonra visz a képregények lapjairól, beleértve az időutazó katonát, Kábelt, valamint az ő jobbkezét, Dominót. 

A legnagyobb várakozás természetesen Nathan Summers karakterét előzi meg az újak közül, akinek megformálójáról számtalan különböző híresztelésen túl semmi biztosat nem hallani. Máig így volt ez Neena Thurmannel, vagyis Dominóval is, míg nem a címszereplőt alakító Ryan Reynolds egy stílusos fotóval be nem jelentette a figurát alakító színésznőt Zazie Beetz, az Atlanta című sorozat sztárjának személyében.

Dominó mutánsképessége igen különleges: képes telekinetikus úton befolyásolni a körülötte történő véletlen eseményeket, így például képes elérni, hogy nagyobb szerencséje legyen, vagy épp az ellenfélre tud balszerencsét hozni. Neena továbbá ngyszerű lövész szinte bármilyen fegyverrel, magasan képzett atléta, kitűnő úszó, robbanóanyag-szakértő. Remekül bánik a közelharci fegyverekkel és a küzdősportok terén sem idegen. Beetz eddigi szerepeiben megmutatta, hogy remekül tudja ötvözni a komikus szellemességet és a drámai sebezhetőséget egyszerre, ami többek között valószínűleg jó választássá tette őt Dominó karakteréhez. 

A Deadpool második része továbbra is előkészületi fázisában van, de remélhetőleg hamarosan a Kábelt játszó szerencsésről szintén lehull a lepel, és elkezdődhet a forgatás. A film forgatókönyvéért ismét Paul Wernick és Rhett Reese remek párosa felelt, a rendezés pedig a már említett David Leitch feladata. A hivatalos premierdátum egyelőre nem ismert, de valamikor 2018-ben érkezik a produkció.

(forrás: Deadline)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7612326215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása