Bejelentették a Marvel's Inhumans teljes színészgárdáját

2017. március 03. - Marvel Magyarország

Összeállt az Embertelenek királyi családja az új sorozathoz.

inhumans2_post_master_52.jpg

A Marvel Television végre bejelentette az idén érkező Marvel's Inhumans címre hallgató sorozatuk főszereplőit, vagyis az Embertelenek teljes királyi családját! A széria Fekete Villám és az uralkodó dinasztia lenyűgöző történetét meséli majd el, melynek első két része kettő hétig 2017. szeptember 4-től fog futni 74 ország IMAX mozijaiban, mielőtt az ABC az őszi kínálatában leadná az évadot.

03.jpg

Anson Mount ("Hell on Wheels") fogja életre kelteni Fekete Villámot, az Embertelenek titokzatos uralkodóját, aki hihetetlenül erős hangja révén egy halk suttogással is képes akár városok elpusztítására!

"Anson szereti a kihívást egy olyan karakter eljátszásában, aki csendben kommunikál" – mondta Jeph Loeb, a Marvel Television feje, illetve a széria producere. "Lelkesedése keveredik az impozáns, szinte már királyi személyiségével, amivel könnyű belátni, miért is ő lett Fekete Villám." Scott Buck showrunner hozzátette: "Ő egy olyan karakter, akinek mély komplexségét anélkül kell bemutatni, hogy akár egy szót is kiejtene. Nagyon örülök, amiért Anson keltheti őt életre."

02.jpg

Serinda Swan ("Graceland", "Piszkos csapat") lesz Medúza, az Embertelenek királynője és Fekete Villám (Anson Mount) felesége!

Medúza Fekete Villám legbizalmasabb tanácsadója, egy heves harcos, aki oly módon képes mozgatni és irányítani a haját, ahogy a legtöbb ember azt a kezeivel és ujjaival teszi. "Serinda megtestesíti Medúza királyi dicsőségét, és tökéletes összhangban van a karakterrel" – mondta Jeph Loeb producer. "Nem más, mint csodálatos." Scott Buck showrunner hozzátette: "Serinda Swan királyi eleganciát, valamint egyfajta belső erőt és heves elszántságot hoz Medúza szerepéhez. Nem is lehetnék boldogabb, amiért ő lesz Attilan királynője."

01.jpg

Iwan Rheon ("Trónok harca", "Kívülállók") viszi vászonra Maximus-t! Ő egy okos és bájos Embertelen, aki véresen elkötelezett Attilan lakosai, de különösen testvére, a király felé – habár heves vágyat táplál azért, hogy ő maga viselje a koronát. 

"Iwan egyszerre tud bájos, huncut és teljesen váratlanul veszélyes is lenni, és minden különböző oldalára szüksége lesz ahhoz, hogy életre keltse a karakterét. Izgatottan várjuk, hogy együtt dolgozhassunk vele" – mondta Loeb. Buck hozzátette: "Maximus egy összetett karakter. Rokonszenves, bájos, tragikus és gonosz ugyanazon pillanatban, tehát nagyon örülök, amiért itt van nekünk egy olyasvalaki, mint Iwan, aki figyelemre méltó tehetséggel bír."

04.jpg

Ken Leung ("Lost – Eltűntek", "The Night Shift") Karnak karakterét, azaz Fekete Villám unokatestvérét és legközelebbi tanácsadóját fogja alakítani a sorozatban!

Karnak képessége abban rejlik, hogy mindenben látja a hibát – legyen szó emberekről, tervekről vagy struktúráról. Ő Fekete Villám (Anson Mount), az Embertelenek királyának leglelkesebb támogatója és stratégája, gyakran tekintik őt az uralkodó család filozófusának is. "Ken mind a bölcsességet, mind a hatalmat úgy hozza a szerephez, ahogy azt senki más nem tudta" – mondta róla Loeb."Karnak elképesztő lesz." Scott Buck showrunner is beszélt róla: "Ken Leungnak nagyszerű természetes intelligenciája van, tisztán lát, mélységet és komplexséget ad Karnak bonyolult karakteréhez."

05.jpg

Eme Ikwuakor ("Tinta", "Gyilkos iroda"), mint Gorgon – Fekete Villám unokatestvére és a királyi család tagja, aki egyben Attilan hadseregének vezére. Szupererős lábai vannak erőteljes patákkal, amelyekkel szeizmikus hullámokat generálhat akár egyetlen lépéssel. Ő Karnak yangjához képest a ying. Gordon inkább harcol, minthogy beszéddel oldja meg problémáit.

06.jpg

Isabelle Cornish ("Tinik a parton", "Otthonunk") Kristály szerepében csatlakozott, aki Medúza (Serinda Swan) testvére és a királyi családnak a legfiatalabb tagja. Képes irányítani az elemeket. Elhatározott és független, valamint közel áll családjához. A szériában digitálisan szerepelni fog Lockjaw is, Kristály 907 kilogramm tömegű négylábú társa. A méretes kutya teleportálási képességet birtokol.

07.jpg

Mike Moh ("Empire", "Street Fighter") lesz Triton, vagyis Fekete Villám unokatestvére, aki nyomás alatt is nyugodt és rendkívül atlétikus. Akár egy hal, különleges képessége, hogy a víz alatt is képes lélegezni. 

08.jpg

Sonya Balmores ("Életem a szörf", "Beyond the Break") fogja életre kelteni Auran karakterét, aki a királyi őrség vezére, egy arra a feladatra alkalmas és ésszerű hölgy. Rendkívül lojális Attilan királyához.

"Izgatottak vagyunk emiatt a színészgárda miatt. Eme, Isabelle, Mike, Sonya és Ellen hihetetlen tehetségükkel kiegészítik a stábot, amely elhozza az Embertelenek királyi dinasztiáját az IMAX-re és az ABC-re" – mondta Jeph Loeb. Scott Buck showrunner tette hozzá a következőt: "Csatlakozásukkal megvannak a főszereplőink, egy erős színészgárda, akik óriási mélységet fognak a királyi családhoz adni."

A Marvel vadonatúj sorozata szeptember 26-án startol el az ABC műsorán, a forgatás pedig ezen a héten vette kezdetét. 

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr8812310723

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása