A Marvel hamarosan bemutatja, hogy milyen lenne a világ a Bosszúállók nélkül

2021. január 30. - Marvel Magyarország

A Marvel-univerzum egészen új arca tárul fel hamarosan.

heroesreborn-thanos.jpg

A Marvel a múlt héten bejelentette a Heroes Reborn névre hallgató eseményét, amelyhez a napokban egy kedvcsináló videó is érkezett. Ennek tanúsága szerint a Bosszúállók egyik legújabb tagja, a vámpírvadász Penge hirtelen egy olyan világban találja magát, ahol a híres szuperhőscsapat sosem létezett.

Amerika Kapitány évtizedek óta halottként van nyilván tartva, Tony Stark sosem lett Vasember, Thor egy alkoholista remete, Rozsomák pedig láthatóan sosem hagyta el az Alfa Alakulatot, hogy az X-Men tagja legyen. Ezenkívül az Egyesült Államok elnöke nem más, mint a korábban a S.H.I.E.L.D. ügynökeként ismert Phil Coulson. Azonban a világ így sem védtelen az olyan gonoszokkal szemben, mint Doktor Buldózer, a Fekete Koponya vagy a végtelenség gyűrűivel felruházott Thanos, köszönhetően a Squadron Supreme hőseinek – ebben az új univerzumban ugyanis a DC Comics Igazságligájának mintájára létrehozott csapat a Föld legfőbb védelmi vonala.

A hogyanokra és a miértekre valószínűleg a sztori kibontakozásával mind az olvasók, mind Penge választ kapnak majd, azonban azt mindenképp érdemes megjegyezni, hogy nem ez az első alkalom, amikor egy Marvel-képregény pontosan ugyanezzel a címmel futott.

A 90-es évek képregény rajongói emlékezhetnek az azonos című és hasonló felütésű Heroes Rebornra, amivel Rob Liefeld és az azóta főként a DC-nél töltött munkássága révén ismert Jim Lee rukkolt elő, ahol több karakter háttörténete is átírásra került. Ez a képregényes esemény viszont a mai napig meglehetősen vegyes megítélésű, a karaktereket ért provokatív változtatások ugyanis alaposan megosztották a közönséget. Májusban kiderül, hogy a Marvel két fenegyereke, Jason Aaron és Ed McGuinness vajon képes-e élvezhetően megközelíteni a formulát.

(forrás: SuperHeroHype)

Ha tetszett a cikk, további híreinkért kövess minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr6916407508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Intelligensmosópor-jogi aktivista 2021.01.30. 20:06:10

Tényleg nem történik semmi így januárban ha a Marvel már most csöpögteti a májusi solicit információit (amit én úgy február 18 körülre várok). Volt már amúgy a múlt héten egy "teaser" erről, mármint ha "teaser"-nek nevezhető egy narancs alapon "Heroes Reborn" felirat.

Amúgy komolyan szeretnék már egy MRGY (event/esemény) mentes évet ugyanis általában van belőlük 1-5 kisebb-nagyobb. *SÍÍÍÍÍÍÍÍÍP* utálom ezeket a vackokat amik belebarmolnak a sorozataimba és általában sz@rt se érnek.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2021.02.01. 13:33:54

oh, boy.
az előző reborn is szar volt, ettől is félek.
Az mondjuk bejön, hogy központi alak lett Penge!
süti beállítások módosítása