Josh Brolin állítólag szívesen eljátszaná Kábelt a Marvel Moziverzumban

2020. április 02. - Marvel Magyarország

Egy univerzumba kerülhet a színész két karaktere.

deadpool_cable.jpg

Azt tudjuk, hogy a Disney-Fox egyesülés következtében az előbbi szeretné folytatni a Deadpool-filmeket: habár egyelőre semmilyen konkrétumot nem fedtek fel a nagypofájú zsoldos jövőjéről, a karaktert megformáló Ryan Reynolds hónapokkal ezelőtt a Marvel stúdió főhadiszállásáról osztott meg egy képet. A későbbi folytatások minden bizonnyal a régi szereplőgárdával, viszont a Marvel Moziverzum részeként térhetnek vissza. Láthatjuk-e így ismét Josh Brolint Kábelként, miután már eljátszotta Thanost?

A Deadpool-képregények atyja, Rob Liefeld a ComicBooknak számolt be arról, miszerint a színész nagyon lelkesen várja, hogy újra magára ölthesse az időutazó mutáns szerepét. „Josh minél előbb szeretné ismét eljátszani Kábelt. Alig várja, hogy újra Kábel legyen. Imádta azt a szerepet. Elmondta nekem, hogy megérti, mennyire szerették az emberek Thanosként, de ő azért nem egészen hasonlít Josh Brolinra. Most az ő szavait fogom idézni. Azt mondta nekem: »Rob, amikor megjelentem Kábelként a Deadpool 2-ben, a telefonom megállás nélkül csörgött.« Mindent megváltoztatott számára, és egyébként biztosan fog kapni egy életműdíjat valamikor. Ő az egyik legnagyszerűbb színészünk."

Nem most először fordulna elő, hogy egy színész két különböző szerepet játsszon a Marvel Moziverzumban: a Marvel Kapitányból ismert Minn-Erva karakterét alakító Gemma Chan az Örökkévalókban főszerepben lesz látható. Ráadásul az sem valószínű, hogy az átlag mozinézők számára egybeforrt volna Brolin arca Thanoséval a Bosszúállók-filmek alatt. Persze egyelőre az is kérdéses, hogyan fogják beemelni az erősen korhatáros Deadpoolt a Marvel Moziverzumba, mindenesetre úgy tűnik, nem Brolinon fog múlni Kábel visszatérése.

(forrás: ComicBookMovie.com)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is!

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr9015578344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2020.04.03. 14:32:19

jó is lenne.
a deadpool 2 egyik legjobb történése pont az ő kábele volt!
süti beállítások módosítása