A Hangya és a Darázs rendezője a négy központi karakterről beszélt

2017. december 24. - Marvel Magyarország

Hangya és Darázs a négyzeten.

ant-man-and-the-wasp-fokep-2-.jpg

Peyton Reed, az első rész rendezője a jövő nyáron érkező A Hangya és a Darázs című folytatást is elkészítette nekünk, amiről most először osztott meg részleteket az Empire magazinnal folytatott beszélgetésében. Habár magáról a sztoriról nem tudtunk meg újdonságokat, viszont külön kitért olyan fő karakterekre, mint Scott Lang, Hank Pym, Hope Van Dyne, valamint Janet Van Dyne.

"Az Amerika Kapitány: Polgárháború eseményei után határozottan felmerül a kérdés, mi lesz Hank Pym és Hope reakciója arra, hogy Scott az egész világ számára leleplezte ezt a technológiát? Szórakoztató volt eljátszani ezzel a témával, ahogyan a méretekkel is sokat foglalkoztunk. Imádom az Óriás elképzelését." Lang ezek alapján most sem lesz rest nagyobbra nőni, csak legyen valakinél a közelben pár narancsgerezd.

Ami Michael Douglas karakterét illeti: "A Polgárháború történései és Scott reakciója nagy változást hoztak a munkálataiba, de a kíváncsisága továbbra is töretlen a kvantumvilágot illetően, és hogy Janet vajon egészen máig ott él-e." Janetet a háromszoros Oscar-díj jelölt Michelle Pfeiffer kelti életre a filmben, akiről a következőket árulta el a rendező: "Nagyon fontos karakter. Tagadhatatlan, ha valaki évtizedeket tölt el a kvantumvilágban és túléli, az biztos hatással lesz rá."

"Hope végre kiélheti magát szuperhősként. Fantasztikus képességei vannak. Ő és Scott is képes összezsugorodni, de ott a repülés, és Darázs harci stílusa is teljesen különbözik Hangyáétól." - mondta végül a rendező Evangeline Lilly címszereplő figurájáról.

(forrás: Empire Magazine)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr7513522107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása