Kiderült, miről szól a Jessica Jones következő évada

2017. december 08. - Marvel Magyarország

Friss részletek derültek ki a soron következő Netflix/Marvel produktumról. 

jj-s2-fokep.jpg

Miután megnézhettük az első képet a Jessica Jones soron következő évadából, most a Digital Spy hozott le egy új fotót és érdekes részleteket. A hivatalos történetleírás szerint "New York magánnyomozója igyekszik egyenesbe hozni az életét Kilgrave (David Tennant) halála után. Mialatt a városban egy kíméletlen gyilkos szedi áldozatait, egy új ügy vonakodva szembesíti Jessicát (Krysten Ritter) valódi oldaláról, melynek okaiért még mélyebbre kell ásnia a múltját illetően."

Az első évad Jessica és Kilgrave kapcsolatára, majd annak tragikus végkifejletére összpontosult. Melissa Rosenberg producer elárulta, hogy a folytatásban sokkal többet fogunk megtudni a címszereplő háttér történetéről: "Jessica karakterével akartam folytatni – nagyon sérült, ami Kilgrave-en is túlmutat, szóval bőven van mit mutatni a múltjából és a jelenlegi helyzetéből." A showrunner azt ígéri, próbálnak minél többet meríteni az új etapban a forrásanyagból: "Az MCU nagyon más, valószínűleg nem fogunk tudni teljesen képregényhű történeteket készíteni, de igyekszem átvenni minden apró darabot, hiszen fantasztikusak." Mint tudjuk, a finálé eseményeitől függetlenül Kilgrave visszatér a folytatásban is, aki Rosenberg szerint "nagyon fontos eleme lesz Jessica építésének és dilemmájának."

Krysten Ritter a következőket árulta el: "Nagyon sötét időkön megy keresztül, amikor találkozunk vele a második évadban. Most is személyesre akartuk megalkotni a történetet – ha az első évad Jessica fejében és elméjében játszódott, akkor ez a szívében fog. Ez még mindig egy pszichológiai thriller, de talán ezúttal inkább érzelmi thriller." 

A Jessica Jones új szezonja lesz a Marvel és Netflix kollaboráció első 2018-as termése, pontos dátumunk azonban még nincs.

(forrás: Digital Spy)

Ha tetszett a cikk és nem szeretnétek lemaradni a legfrissebb hírekről, kövessetek minket a Facebookon is! 

A bejegyzés trackback címe:

https://marvelmagyarorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr5413458537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása